FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO CU GOLUL Ce cuvânt a folosit Mirel Rădoi pentru a descrie prestația Craiovei + Și-a pierdut răbdarea cu jucătorii: „Asta e mentalitate?”

FC Hermannstadt a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și rămâne neînvinsă după primele 7 etape din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean, a recunoscut superioritatea adversarilor. +5   FOTO
FC Hermannstadt a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și rămâne neînvinsă după primele 7 etape din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean, a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 23:02 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 23:33

FC Hermannstadt a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și rămâne neînvinsă după primele 7 etape din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean, a recunoscut superioritatea adversarilor. 

CS Universitatea Craiova a făcut cel mai slab meci din mandatul lui Mirel Rădoi. Nu a găsit drumul spre careul lui Muțiu și a expediat primul șut pe spațiul porții adverse abia în minutul 75. Rădoi e nemulțumit de modul în care a arătat formația lui. 

Ce-a fost în capul lui? Pariul lui Rădoi, gafă inexplicabilă » Ce a putut să facă ultimul transfer al oltenilor în Hermannstadt - Craiova
Hermannstadt - CSU Craiova
Ce-a fost în capul lui? Pariul lui Rădoi, gafă inexplicabilă » Ce a putut să facă ultimul transfer al oltenilor în Hermannstadt - Craiova

Mirel Rădoi, după FC Hermannstadt - CS Universitatea Craiova 1-0

„Într-un singur cuvânt, dacă aș putea să caracterizez ce s-a întâmplat, ar fi neputință. E clar că cei de la Sibiu au avut o viteză în plus. Ne-au arătat că pot fi o echipă de play-off și ne-au dat o lecție importantă. Am avut o posesie lentă în prima repriză. Pot să încerc să găsesc anumite cauze, starea terenului și altele, dar nu am făcut prea multe lucruri pentru a merita un punct.

Suntem nemulțumiți de felul în care am arătat astăzi. Se poate întâmpla să pierzi, dar nu de maniera asta. Prefer să pierd și cu un scor mai mare, dar să încerc ceva. Au fost multe momente în care am jucat la întâmplare.

Putem discuta de multe scuze, dar nu vreau să le accept. Și adversarii au avut momentele lor de posesie pe același gazon, dar nu au dat mingea de atâtea ori în afară. Nu am realizat nimic, am avut doar două victorii. Dacă ceva a lipsit la această echipă în ultimii ani a fost constanța. Dacă aș putea să găsesc ceva pozitiv după acest meci chinuit e că ar poate fi un duș rece înaintea meciurilor următoare.

Aș vrea mai mult curaj. Poate ar trebui să vină mai mult și de la mine, să le dau soluții. Ar fi ușor pentru toată lumea să îi găsesc pe ei. Dacă e să găsim un vinovat în această seară, sunt eu. Nu îmi convine, dar trebuie să îl accept. Pregătirea meciului a plecat de la mine”, a spus Mirel Rădoi, la Orange Sport.

Rădoi, îngrijorat înaintea derby-urilor cu CFR Cluj și FCSB 

Pentru CS Universitatea Craiova urmează o perioadă de foc. Va întâlni liderul Farul, apoi va juca împotriva celor două reprezentante din cupele europene, CFR Cluj și FCSB. 

Întrebat dacă programul încărcat al adversarelor poate fi considerat un avantaj, Rădoi a spus: „Dacă e să fiu sincer, nu mai este niciun avantaj, la cum am arătat noi în această seară. Nu mă îngrijorează celelalte echipe, ci echipa noastră. Avem unele aspecte pozitive, apoi avem o stare de automulțumire. Nu mă încântă deloc. Asta nu e mentalitate de echipă mare. Ar trebui să mă amendez prima dată pe mine”.

VIDEO Gafa lui Mitrea și execuția lui Paraschiv au decis Hermannstadt - CSU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1! E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”

Situație dramatică la fosta campioană a României! A cerut amânarea următorului meci, după umilința de miercuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
potec
potec  •  02 Septembrie 2022, 13:30

In mare , radoi are dreptate a fost neputinta dar din pacate nici de la el ca antrenor nu se vede nimic, chiar daca pierde sa vezi ca schimba ceva, sistemul , sa forteze in atac . De cind a venit a folosit acelasi sistem , schimbari post pe post. Vb bine chiar imi doresc sa reuseasca dar din pacate nu a dovedit nimic pina acum , e diferenta mare fata de reghe. Reghe o avea el bubele lui dar la el se vedea mina de antrenor schimba sistemul din mers, nu- i reusea mereu dar macar incerca ,din pacate la radoi nu se vede nimic.

fotbalminim00
fotbalminim00  •  02 Septembrie 2022, 13:21

nu am nimic cu Radoi sau Dica au fost fotbalisti buni,dar ca antrenori au trecut niste etape elementare,e greu sa lucrezi cu jucatorii ,poate stiu teorie dar cum se zice practica ii omoara,echipele lor nu au ritm,viteza,ei stiu una si buna echipa trebuie sa scoata mingea la margine,eu asta aud la fiecare interviu

pdviola
pdviola  •  02 Septembrie 2022, 13:19

El nu e antrenor pentru acest nivel . Trebuia sa o ia de jos , de la Liga 2-3 , asa va ramane doar Mirel Radoi jucatorul

Vezi toate comentariile (25)
Comentează