Comentarii (39)
Benedic Gabriel Duck  •  14 Ianuarie 2021, 07:44

Dinamo e doar mimao,a jucat cu nimeni pe lume și nu înțeleg ***.Au spus-o toți cei care se pricep cât de cât la fotbal(nu-i cazul celor care au scris articolul):trebuie desființată, s-o ia din liga a patra și să revină "curati"(ceva gen Rapid,Timisoara,etc).Dacă trebuie să revină "curați ",înseamnă că acum sunt "murdari",ceea ce așa și este!!! Hai cu desființarea!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corsair83  •  14 Ianuarie 2021, 09:29

Jos palaria pentru Dinamo, sa fii batjocorit de conducere care numai binele clubului nu il vor, sa fii neplatit de luni de zile si cu toate astea echipa joaca mai bine ca in alte sezoane cu Negoita in frunte...alt gropar a lui Dinamo. O sa vina soarele si pe strada lui Dinamo, o sa apara ceea ce lipseste clubului de ani buni - cascavalul si atunci s-a terminat smecheria si cu FCSB si cu CFR . Forta Dinamo si respect suporterilor care ajuta clubul.

marian1923  •  14 Ianuarie 2021, 07:31

La cateva zile mai apare cate unul cu "Dinamo este Dinamo" sau "Steaua este Steaua" si variante! Nici acum nu se constientizeaza ca nu mai pot exista aceste cluburi! Ma refer la cluburi nu doar la sectiile de fotbal! Sunt cluburi departamentale, conf. legislatiei UE si Normelor UEFA aceste cluburi nu au baza juridica sa mai existe! In nicio tara din UE nu mai exista club departamental! Carui contribuabil ii convine sa plateasca taxe si impozite pe munca lui din care o parte sa fie alocata in a plati salariile unor sportivi? Fie ei ca sunt politisti sau militari! Ce se intampla la Dinamo era previzibil inca de la asa zisa preluare a sectiei de fotbal de catre Badea & Co. Au fost cu totul alte scopurile! Degeaba umplem site-urile si paginile ziarelor cu fel de fel de supozitii si variante! Cluburile departamentale sunt sortite desfiintarii, totale si irevocabile!

Cel Bun Parioru  •  13 Ianuarie 2021, 22:46
Postat de colonelul_morteni pe 13 Ianuarie 2021, 22:37

Peste tot în lume animalele grav rănite sunt eutanasiate, oamenii în comă deconectați de la aparate cu acordul familiei.. așa și cu clubul ăsta sărăcăcios și de toată rușinea care se chinuie de pomană să stea în liga 1.. de ce nu îi scoate odată LPF și FRF din competiție?? Cât să mai tolerăm amatorii ăștia?

Ia cu lamaie.Taie greata dupa ***! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry  •  13 Ianuarie 2021, 22:45
Postat de nelu_faget pe 13 Ianuarie 2021, 22:34

Am o veste proastă pentru autorul articolului. dinamoul a murit demult, necazul e că nu o înghite pământul

Nu mor câinii când vrei tu. Ce nu înțeleg unii e că noi ăștia putini, vom ține Dinamo în viață, uite așa, să mori tu de ciudă și toți care gândesc ca tine.

Popa Lucian  •  13 Ianuarie 2021, 22:42

Cel mai bine îți vor explica ddb-istii.... Dar ei folosesc astfel de apelative

nelu_faget  •  13 Ianuarie 2021, 22:34

Am o veste proastă pentru autorul articolului. dinamoul a murit demult, necazul e că nu o înghite pământul

pitea1982  •  13 Ianuarie 2021, 22:31

Sunt stelist, dar sincer imi pare rau de situatia de la Dinamo. Imi pare rau de suporteri care sufera cel mai mult si fac sacrificii sa mentina echipa pe linea de plutire. Spaniolul a fost trimis sa i-a echipa si sa o bage in faliment. Nu stiu care sunt interesele dar e ciudat modul lui de organizare( care nu exista), salariile mari, fara infusii in buget este clar ca se doreste falimentul. Trebuie gasit cine este in spatele firmei off shore si vezi ce roman afacerist ii vrea binele lui Dinamo.

iosif_2021  •  13 Ianuarie 2021, 22:31

mimao e doar ***, băi apostole

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Popa Lucian  •  13 Ianuarie 2021, 22:12

dinamo e Doar dinamo In B....... Acolo trebuiau sa fie ei dinamo....

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează