FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-4

Hermannstadt - FCSB 0-4 // VIDEO Florinel Coman și restul lumii! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 22:30

FCSB n-a avut emoții cu Hermannstadt, pe care a bătut-o în deplasare cu 4-0 (Fl. Coman '39, '52, Ad. Popa '44, Gnohere '72), într-un meci din etapa a 14-a din Liga 1, primul joc din returul sezonului regulat.

Victorie reconfortantă a FCSB-ului, cu Coman MVP: două goluri şi două pase de gol, cea pentru reuşita lui Adi Popa fiind fabuloasă.

Primul „11" al FCSB-ului e logic. Prea logic pentru haosul care e la acest club. Bălgrădean e titular, iar Vlad, cu multe gafe în acest sezon, e pe bancă. Creţu, cu o poftă de joc mare, e în teren, Manea, încă nepregătit sută la sută, e pe margine. În fine, Adi Popa, care mereu produce câte ceva când joacă, e în primul „11", iar Moruţan în afara echipei. 

Sunt două variante: fie Gigi Becali începe să se priceapă la fotbal, fie atitudinea evlavioasă a lui Vintilă în faţa patronului are putere mare de convingere şi antrenorul e cel care decide echipa. 

Două goluri în 5 minute 

Startul de meci nu e chiar dezechilibrat. Se remarcă portarii, la şuturile lui Yazalde şi Gnohere, după care Neagoe scoate unul dintre cei doi jucători pentru regula U21. Ghinion, fiindcă finalul reprizei e al oaspeţilor. Iese la rampă Florinel Coman, care şi până atunci îi umilise aproape la fiecare fază pe nefericiţii Tătar şi Viera. 

Mai întâi a trimis în poartă din 5 metri, în urma unui corner (39), după care a inventat o pasă sclipitoare, cu călcâiul, pentru Adi Popa. Care a marcat şi a pus cireaşa pe tortul unei faze demne de Barcelona (44). 

O temă pentru selecţioner 

După pauză, o singură echipă joacă fotbal. Aceeaşi care a jucat şi în primele 45 de minute. Şi cum Florinel Coman este într-o formă fantastică, orice minge pe care a controlat-o în ultimii 20-25 de metri s-a transformat fie într-o ocazie mare, fie în gol, cum a fost cazul fazei din minutul 52. La cum arată Coman şi la ce a arătat Mitriţă în ultimele două meciuri ale naţionalei, principala temă de gândire a lui Cosmin Contra ar trebui să fie „Cum să le fac loc ambilor în primul 11?”.   

Avertisment pentru rivale 

0-3 încă din minutul 52. Imediat, Moruţan a nimerit bara. Dacă era box, prosopul îşi făcea apariţia în ring. E fotbal însă, iar Hermannstadt e obligată să suporte umilinţa încă 40 de minute. Coman îşi continuă reprezentaţia şi îi pune pe tavă lui Gnohere golul de 4-0.  

FCSB continuă să adune cioburile sparte în startul campionatului şi să încerce să refacă globul de cristal în care să se vadă din nou drumul către titlu. 17 puncte în ultimele 7 etape sunt un avertisment clar pentru echipele din frunte: FCSB s-a trezit, joacă fotbal, câştigă meciuri şi are şi cel mai bun şi mai în formă fotbalist al Ligii 1, pe Florinel Coman!

În prelungiri, Chorbadzhiyski a văzut al doilea cartonaș galben, după o preluare greșită, și a fost trimis la cabine.

3.500de spectatori au urmărit meciul dintre Hermannstadt și FCSB

Hermannstadt - FCSB 0-4

Hermannstadt: Pereira - Tătar, Viera, I. Stoica, Opruț - Dâlbea, Pires - I. Vodă, Caiado, Joalisson - Yazalde 
Rezerve: I. Pop, Bușu, Dumitriu, P. Petrescu, Cordea, Vilhena, Debeljuh 
Antrenor: Eugen Neagoe 

FCSB: Bălgrădean - Crețu, Chorbadzhiyski, I. Cristea, Panțîru - Vînă, Ov. Popescu, Oaidă - Ad. Popa, Gnohere, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad, Manea, Moruțan, Moutinho, Soiledis, I. Hora, Salomao 
Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitri: Cătălin Popa (Pitești) / Asistenți: Radu Ghinguleac (București), Ferencz Tunyogi / Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești)
Stadion: „Trans-Sil" (Târgu Mureș) 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (350)
100002473541087
Danut Ognean  •  27 Octombrie 2019, 11:29
Postat de 7manuel pe 27 Octombrie 2019, 08:58

Steaua the best!

fortza dinamo!fortza cfr

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Octombrie 2019, 10:44

gigisti sa faca poza cu clasamentul!nu toate echipele vor sta in pozitia ghiocelului cu fcsb cum a stat sibiul

564351217065972
Stefan Nica  •  27 Octombrie 2019, 10:38

La națională ,Florinel Coman a dat cu stângul în dreptul și cu amândouă în pământ.În meciurile blătuite mai dă și el goluri

Vezi toate comentariile (350)
Comentează