FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

VIDEO Omrani și-a explicat gestul spre bancă, pe care nu l-a înțeles nimeni » Cine a fost ținta: „A fost între mine și el, avem ceva”

Billel Omrani, după golul din Hermannstadt - FCSB 0-1 +15   FOTO
Billel Omrani, după golul din Hermannstadt - FCSB 0-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 23:14 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 23:43

Billel Omrani (29 de ani), autorul unicului gol în Hermannstadt - FCSB 0-1, a explicat ce a reprezentat gestul pe care l-a făcut imediat după reușita decisivă de la Sibiu. 

Introdus pe teren în minutul 68, la 0-0, Omrani a avut nevoie de numai 7 minute pentru a înscrie. A lovit decisiv după o combinație cu Octavian Popescu și Florinel Coman, apoi a făcut un gest curios, pe care nu l-a înțeles nimeni.

Algerianul a arătat degetele mâinii drepte și a numărat până la 5, de parcă ar fi reușit al cincilea gol la FCSB, când, de fapt, a fost abia al doilea lui gol oficial la echipa roș-albastră.

După meci, la flash-interviu, Omrani a explicat gestul. A avut legătură cu meciurile de Uno, un joc de societate, împotriva lui Malcom Edjouma.

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist
HERMANNSTADT - FCSB
Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist

Explicația lui Billel Omrani pentru gestul din Hermannstadt - FCSB

Întrebat despre acel gest, Omrani a vrut să fie evaziv la început: „E secret”.

Apoi a dezvăluit: „Toată lumea știe de ce am făcut asta. A fost între mine și Edjouma, avem ceva. Jucam un joc, se numește Uno*, am câștigat 5 jocuri înainte de meci. Am jucat între noi și am câștigat 5 partide, de asta am arătat asta. Apoi am făcut semn spre el”.

  • *Uno este un joc de societate care poate fi jucat de minimum 2, maximum 10 jucători. Pachetul de joc conține cărți numerotate de la 0 la 9, în 4 culori, dar și anumite cărți care le oferă avantaje jucătorilor.

Despre meciul cu Hermannstadt, Omrani a punctat:

„Sunt foarte fericit că am dat gol, dar cea mai importantă e victoria echipei. A fost un meci foarte complicat. Hermannstadt e echipă foarte bună, știe să joace, s-a apărat foarte bine.

Am fost pe bancă, am vorbit cu Pintilii, a zis să intru și să fac ce pot, să fac diferența. Am intrat, am făcut acea combinație și a ieșit gol. Sunt foarte fericit pentru echipă și pentru mine.

Toată echipa are calitate, cantonamentul a fost foarte frumos, cu antrenamente foarte bune. OK, am pierdut cele două meciuri, dar asta nu contează. important este să câștigăm în campionat.

Am fost acasă 4-5 luni, a fost greu să revin la 100%. Acum am făcut cantonament foarte bun, am lucrat foarte mult, am alergat foarte mult și acum mă simt mai bine. Am demonstrat pe teren ce am vrut. Sper să continui așa, să câștigăm fiecare meci. Dacă voi înscrie sau pasa decisiv, voi fi cel mai fericit, dar cea mai importantă este echipa”.

Am slăbit, da. Am pierdut mult în greutate, mă simt mai bine

- Billel Omrani, FCSB

VIDEO cu golul și gestul lui Billel Omrani

Mai multe știri despre FCSB: 

„Arestați-mă!” » Pârât de Burchel la Comisii, Pintilii a răspuns ironic și l-a enervat pe Ilie Dumitrescu

Combinație de 3 puncte » Faza la capătul căreia Omrani a decis duelul de la Sibiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
herman1
herman1  •  23 Ianuarie 2023, 19:44

A aratat cifra 5 pentru ca a castigat 5 campionate cu Cfr

kingme
kingme  •  23 Ianuarie 2023, 12:30

Este singurul jucator din tot lotul ala care stie fotbal si are un pic de talent si datorita lui au castigat.Nici macar nu este in forma si mai este si inaintat in varsta.

contrabas3
contrabas3  •  23 Ianuarie 2023, 11:54

Adevărul este că nici fotbalul și viața din jurul fenomenului nu mai este ce-a fost. Pe vremea lui Pictor Vițurcă se juca barbut, sub domnia lui Tata Puiu în cantonamentele naționalei Hagi, Popescu și restul galeriei jucau remi (rummy) - de băute s-au apucat mai târziu (Lol!), dar odată cu intrarea lui nea Jijiii în antrenorat, fotbaliștii noștri au început să joace jocuri americane: Texas Holdem, Uno și Counter Strike. Lol! —— Acum cu toată seriozitatea… mulțumim pentru palma pe care ai dat-o tuturor antisteliștilor, Omrani! Nu aș vrea să fiu în locul lor - șapteșcinci* de minute de speranță ruinate de un gol lucrat de Tavi, Coman și finalizat de Bilel… pac, pac…

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close