FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // Iuliu Mureșan, conferință despre problemele financiare de la club: „Negociem cu firme din Germania și din Sibiu” » Ce datorie are clubul

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 18:04

Iuliu Mureșan, președintele celor de la Hermannstadt, a susținut azi o conferință de presă și a dat detalii despre situația financiară a clubului.  

  • CONTEXT: GSP.RO a scris duminică faptul că șefii lui Hermannstadt au restanțe financiare către jucători și că fotbaliștii au boicotat antrenamentul din ziua respectivă. De asemenea, surse neoficiale au dezvăluit că Claudiu Rotar, Ștefan Băcilă și Peter Muller, cei trei creditori ai clubului, toți afaceriști locali, intenționează să iasă din acționariat. Ulterior, președintele Iuliu Mureșan a declarat că unul dintre ei a plecat din structura clubului, dar că echipa nu e de vânzare. (Detalii AICI)

Azi, Iuliu Mureșan a revenit pe subiect. A dezvăluit că datoriile clubului sunt de aproximativ 700.000 de lei și că echipa caută un nou investitor. 

Suntem în căutare de noi investitori pentru a crește nivelul calitativ al echipei și al clubului. Suntem în discuții cu firme din Germania și din Sibiu. Sper ca după ce vom reveni acasă să apară și noi sponsori și noi investitori.

Bugetul clubului este un buget mic! Este printre ultimele din Liga I. Anul trecut am luat cei mai puțini bani dintre echipele rămase în Liga I. Încă o cauză a bugetului mic este faptul că nu am jucat acasă meciurile de pe teren propriu, iar vânzările de bilete nu ne-au adus un venit major. 

Trecem prin niște dificultăți financiare și s-au acumulat niște datorii, inclusiv la salariile jucătorilor. Au fost două salarii restante la fotbaliștii noștri, dar unul dintre ele le-a fost virat chiar astăzi în conturi. Până în pauza competițională de la mijlocul lunii noiembrie, o să le fie virat și celălalt salariu.  
 

Multe datorii sunt cumulate din sezoanele trecute, iar ele cuprind sume neplătite unor foști jucători, unor firme sau către ANAF. Pentru toate acestea am cerut reeșalonări, ca să putem ține pasul și cu cheltuielile curente pe care le avem. Am găsit înțelegere peste tot”, a declarat Iuliu Mureșan.

Citește și:

Eugen Neagoe, categoric: „Portarul nostru nu a avut ce să apere!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
robby73
robby73  •  05 Noiembrie 2019, 23:08
Postat de Daniel Irimescu pe 05 Noiembrie 2019, 21:44

Bine am inteles. Sunteti sibiu. Un model de urmat. Dipa voi. Guvernul liberal al lui janos orban

După câte am înțeles, ai trecut oceanul. Irimescule stai acolo, că e locul potrivit pentru tine. Mai rar atâta prostie, dar având în vedere că te-ai aclimatizat, este de înțeles!

sib89
sib89  •  05 Noiembrie 2019, 22:57
Postat de Daniel Irimescu pe 05 Noiembrie 2019, 21:44

Bine am inteles. Sunteti sibiu. Un model de urmat. Dipa voi. Guvernul liberal al lui janos orban

te faci de ras la fiecare articol. esti penibil. Ce treaba are Iohannis si guvernul cu un club de fotbal la care nu investeste nimeni? cap sec

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Noiembrie 2019, 21:44

Bine am inteles. Sunteti sibiu. Un model de urmat. Dipa voi. Guvernul liberal al lui janos orban

Vezi toate comentariile (4)
Comentează