FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV UPDATE Hermannstadt l-a dat afară pe Ruben Albes și a semnat cu noul antrenor!

Spaniolul Ruben Albes (34 de ani) nu va mai continua pe banca lui Hermannstadt. Antrenorul ar fi fost deja înștiințat de conducere. Liviu Ciobotariu este favorit să îl înlocuiască (49 de ani).
Spaniolul Ruben Albes (34 de ani) nu va mai continua pe banca lui Hermannstadt. Antrenorul ar fi fost deja înștiințat de conducere. Liviu Ciobotariu este favorit să îl înlocuiască (49 de ani).

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 12:22 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 12:55

Spaniolul Ruben Albes (34 de ani) a fost dat afară de Hermannstadt. Liviu Ciobotariu (49 de ani) este noul antrenor al sibienilor.  

UPDATE VINERI, ORA 12:45 » Ruben Albes, dat afară. Ciobotariu e noul antrenor de la Hermannstadt

Spaniolul Ruben Albes a fost dat afară. Din informațiile Gazetei, conducerea a considerat că nu mai are soluții pentru a ridica nivelul echipei, în special după modul în care s-a prezentat în meciul cu Dinamo, cedat cu 0-2, și a dorit să creeze un șoc la echipă prin demiterea ibericului. 

Așa cum GSP anunța încă de aseară, Liviu Ciobotariu, 49 de ani, este noul antrenor. A semnat un contract valabil până în vara lui 2022. Ultima dată a pregătit naționala Libanului, de care s-a depărțit în vara lui 2020. De-a lungul carierei, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Pandurii, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Taee și FC Botoșani.

EXCLUSIV UPDATE Hermannstadt l-a dat afară pe Ruben Albes și a semnat cu noul antrenor!
Liviu Ciobotariu

Știrea inițială » Hermannstadt îl schimbă pe Ruben Albes

Hermannstadt a pierdut cu Dinamo, scor 0-2. Din toate informațiile obținute pe surse de GSP.ro, va fi ultimul meci al lui Ruben Albes. Conducerea a adus întăriri în această vară, așa că aștepta altceva de la jocul sibienilor. 

Hermannstadt caută antrenor. Liviu Ciobotariu, favorit. Și Teja e în cărți

Din informațiile Gazetei, favorit pentru a-l înlocui pe Ruben Albes este Liviu Ciobotariu. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani este liber de contract în acest moment. 

Un alt nume aflat pe lista conducerii lui Hermannstadt este cel al lui Mihai Teja (42 de ani), antrenor care s-a despărțit recent de FC Voluntari. 

Ruben Albes și-a pierdut susținerea la Hermannstadt

Adus în vară de Anamaria Prodan, Albes a mai fost în pericol toamna trecută, când Anamaria le propusese conducătorilor clubului înlocuirea lui cu Florin Bratu. Atunci, președintele Claudiu Rotar, susținut de Comitetul Director, a decis păstrarea spaniolului, ceea ce a dus la ruptura cu impresarul amintit.

VIDEO. Ruben Albes, după eșecul cu Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mihai Stoica a cedat și a spus tot, după ce Vali Moraru s-a răstit la el în direct: „Nu ești tu ăla care să îmi spună să mă calmez!” » Cu cine ar fi jucat FCSB în Turcia

EXCLUSIV » Craiova și CFR Cluj, scandalizate de hotărârea DSP: „Șmecherii se descurcă în România! Lumea să se aștepte la orice în acest sezon”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  15 Ianuarie 2021, 17:57

Aia mica sau aia mare?

22cea
22cea  •  15 Ianuarie 2021, 17:15

Din lac in put .

rise.
rise.  •  15 Ianuarie 2021, 13:18
Postat de breitner pe 15 Ianuarie 2021, 13:17

Nu se supara centurista ca a plecat gigolo?

citeste stirile inapoiatule de 3 luni nu mai e la echipa nu o mai pomeniti pe scarba aia.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează