FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0 // Cosmin Frăsinescu, declarația finalului de an: „Am dat cu capul de asfalt și acum suntem la terapie intensivă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 09:32

Cosmin Frăsinescu (34 de ani, fundaș central), fotbalistul lui Poli Iași, a vorbit după înfrângerea echipei sale cu Hermannstadt, scor 0-1.

„Chiar dacă am luat gol repede, speram să întoarcem rezultatul, dar, din păcate, am jucat în inferioritate numerică. Cred că în repriza a doua am jucat mult mai bine decât ei, şi în 10 oameni. Încercăm să vedem partea bună a lucrurilor, deşi facem asta de vreo 3 luni şi din rău în mai rău dăm.

Nu am nicio explicaţie, nu ştiu. Am început nesperat de bine pentru toată lumea, am urcat prea sus, iar de acolo am picat şi am dat cu capul de asfalt, iar acum suntem la terapie intensivă. Sperăm vacanţa asta să ieşim la recuperare şi după aceea să fim mai puternici”, a declarat Frăsinescu, conform TV Telekom Sport.

164 de meciuria bifat Frăsinescu pentru Poli Iași

Poli Iași a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Liga 1 și este pe locul 11 în campionat, moldovenii având 22 de puncte după tot atâtea etape. 

vezi și:

HERMANNSTADT - POLI IAȘI 1-0 // VIDEO Dezastru pentru moldoveni: 5 înfrângeri în ultimele 5 etape! Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează