FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID 0-2

Mutu, luat la rost pentru schimbarea făcută aseară: „Mai ai un astfel de jucător? Vreau să joace mai mult!”

Adrian Mutu și Alexandru Ioniță // FOTO: Imago
Adrian Mutu și Alexandru Ioniță // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 07:38 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 09:21

Rapid s-a impus în deplasare contra lui FC Hermannstadt, scor 2-0, dar antrenorul Adrian Mutu a fost criticat în direct la TV pentru una dintre deciziile sale.

În minutul 76, imediat după ce Emmers a deschis scorul, tehnicianul giuleștenilor a decis să-l scoată pe Alexandru Ioniță II pentru a-l introduce pe Vojtus.

Decizia l-a nemulțumit pe Ilie Dumitrescu, care își dorește ca mijlocașul ofensiv de 27 de ani să prindă mai multe minute în tricoul Rapidului.

Ilie Dumitrescu s-a luat de Adrian Mutu

„Prima schimbare la Rapid e Ioniță și asta nu îmi place. Acum a zis că se simte bine, sper să nu îl mai scoată. A câștigat meciul la Craiova, a câștigat la Sepsi, cu Voluntari, a făcut acțiunea de la gol... Vreau să îl țină mai mult.  Acum, Mutu a fost inspirat ca nu l-a scos mai devreme acum.

Mai ai un Ioniță pe bancă? Îți spun eu că nu! Nici în lot, nici pe bancă. Sunt niște jucători în echipele de top care, chiar dacă nu sunt într-o seară foarte bună, trebuie să fie în teren.

Fizicul ar trebui să fie singurul aspect. Am făcut paranteza asta pentru că simt că băiatul ăsta poate face mai mult și nu ai alt Ioniță pe bancă. ”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

7a primit Alex Ioniță II din partea GSP, fiind unii dintre jucătorii care s-au remarcat în Hermannstadt - Rapid

În acest sezon, Ioniță a bifat 13 prezențe pentru Rapid, reușind 2 goluri și 4 assist-uri. Mijlocașul ofensiv nu a fost integralist în niciun meci până acum.

VIDEO Xian Emmers gol spectaculos în Hermannstadt - Rapid, după acțiunea lui Ioniță

Citește și:

Revelația SuperLigii e în cădere liberă, iar Măldărășanu avertizează: „Va fi din ce în ce mai greu!”

Mutu, după 2-0 cu Hermannstadt: „Mi-am dat seama din primul minut ce se va întâmpla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Normal
Normal  •  15 Octombrie 2022, 17:23

Ilie sa-si vada de oile lui ! Rapidul este peste puterea lui de intelegere.

opinez
opinez  •  15 Octombrie 2022, 12:11

ID poate sa vorbeasca ca pentru asta e platit. Asta e meseria in voga la momentul asta. Din pacate mai bine platita ca a unor antrenori de L1. Insa la fel de adevarat e ca atunci cand a antrenat a fost mic spre inexistent. A primit echipe bune cladite de altii pe care le-a deraiat. Suporterii lui FC Brasov ne pot spune mai multe. Ce e jenanta e verva cu care se preiau aceste 'ziceri' in presa. Li se da o prea mare importanta si de aici si iritarea multora printre care ma numar si eu.

nicohak55
nicohak55  •  15 Octombrie 2022, 11:01
Postat de dinamo_forever_77 pe 15 Octombrie 2022, 09:25

Cu tot respectul, dar imperativul acesta poate tine la altii! Cu ce ocazie ii cere el lui Mutu sa joace mai mult? In ce calitate?

In calitate de comentator și fost antrenor ,de specialist invitat sa comenteze meciurile. Exact cum un jurnalist sportiv poate cere , evident retoric , ca un jucător să aibă mai multe minute , tot așa și Dumitrescu are acest drept. Exact cum și tu ai dreptul sa întrebi de ce îi cere Ilie Dumitrescu ceva lui Mutu .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează