FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID

VIDEO Rapid a rezolvat în 3 minute duelul cu revelația Hermannstadt » Cum arată clasamentul

Rapid a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, în etapa #14 din SuperLigă. Xian Emmers a deschis scorul la Mediaș cu o execuție fabuloasă (VIDEO cu golul, mai jos) / foto: facebook.com/FCRapid1923oficial
Rapid a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, în etapa #14 din SuperLigă. Xian Emmers a deschis scorul la Mediaș cu o execuție fabuloasă (VIDEO cu golul, mai jos) / foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 22:58 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 03:10

Rapid a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, în etapa #14 din SuperLigă. Xian Emmers a deschis scorul la Mediaș cu o execuție fabuloasă (VIDEO cu golul, mai jos).

Programul + rezultatele etapei #14 din SuperLiga

Ritmul din debutul partidei a fost foarte slab, iar prima ocazie mai clară a apărut abia în minutul 37, când Sefer a lansat o „rachetă” de la 25 de metri care n-a prins însă poarta. „Șeptarul” alb-vișiniilor a mai trecut o dată pe lângă gol înainte de pauză, șut peste din marginea careului ('41). 

Sibienii au replicat în debutul părții secunde: Opruț a scăpat singur spre Moldovan, în lateral, dar s-a pierdut și a pasat greșit. 

MM răspunde, după ce Becali l-a criticat la TV: „Nu poți să spui asta!”
FCSB
MM răspunde, după ce Becali l-a criticat la TV: „Nu poți să spui asta!”

Meciul a devenit tot mai interesant odată cu trecerea timpului. Balaure ('54) și Bejan ('56) i-au dat emoții lui Moldovan, neînvins până la finalul confruntării. 

Rapid a accelerat în ultimele 20 de minute și s-a văzut. Mai întâi, giuleștenii au solicitat o lovitură de pedeapsă la o fază greu de descifrat în totalitate și de către reluări. Nu e clar dacă mingea trimisă de Dugandzic cu capul l-a atins în mână pe Stoica ('71). Arbitrii din cabina VAR au validat decizia „centralului” Chivulete de a lăsa jocul să continue.

Rapid a rezolvat în 3 minute duelul cu revelația Hermannstadt » Cum arată clasamentul

Rapid a „rezolvat-o” pe Hermannstadt în 3 minute

Rapid avea să spargă gheața cu un eurogol. Stoica i-a permis lui Alex Ioniță să centreze, balonul a ajuns la Emmers, iar belgianul sosit în vară în SuperLiga a inventat o finalizare de geniu. De pe 6 metri, l-a bătut pe Muțiu cu un „călcâi” plasat excepțional la colțul lung ('75). 

Oaspeții au risipit orice emoție în privința victoriei în minutul 78. Grigore a reluat nestingherit cu capul în urma unui corner executat de Ciobanu. 

Victorie așadar pentru Rapid, care se apropie provizoriu de liderul Farul la două lungimi.

FINAL. Hermannstadt - Rapid 0-2

Hermannstadt - Rapid. Echipele de start

Hermannstadt: Muțiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț - Mino Sota, Biceanu - P. Petrescu, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv
Rezerve: Letica - Antoche, Etienne, Răuță, I. Năstăsie, Iancu, Balaure, Buhăcianu, Babic
Antrenor: Marius Măldărășanu

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Emmers, Al. Albu, A. Ciobanu - Sefer, Luckassen, Al. Ioniță II
Rezerve: A. Drăghia - Dussaut, Ignat, P. Iacob, Fl. Ștefan, Pănoiu, Despa, Vojtus, Dugandzic
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: Gaz Metan (Mediaș)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti), Arbitru VAR: Petrescu Radu (Bucureşti), Arbitru AVAR: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)

Citește și alte știri din Liga 1:

Imagini noi cu stadionul din Liga 1 în care s-au investit aproape 30 de milioane de euro: „Ne apropiem de finalizare!”

FC Argeș - FC Voluntari, primul duel al etapei #14 din Liga 1 » Echipele pregătite de Prepeliță și Ciobotariu + Cote la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
mr90
mr90  •  15 Octombrie 2022, 07:58

Sibiul a prins gustul infringerilor !

Fcrgoanta
Fcrgoanta  •  15 Octombrie 2022, 00:37

Olé, olé, multumim Rapidule! Hai Rapiduletul din Giulesti!

adriann_
adriann_  •  15 Octombrie 2022, 00:05
Postat de contrabas3 pe 14 Octombrie 2022, 22:48

“you amuse me”. Aveți deja BDS (Becali Derangement Syndrome) cât încape! Ce are a face ciobanul cu meciul ăsta?! Lol! Eu am făcut o grămadă de bani pe cel puțin două goluri marcate azi. Zi bună, la revedere!

Baietas, RUsandu (care ne-a tocat in doua meciuri consecutive) e omul ciobanului si dupa ce i-a iesit vicierea de rezultat a fost recompensat de Deaconu-bricheta cu o delegare internationala. Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează