FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

Hermannstadt se revoltă: „Nu e corect să plătim noi pentru inconștiența de la Dinamo!”

Hermannstadt se revoltă: „Nu e corect să plătim noi pentru inconștiența de la Dinamo!”
Hermannstadt se revoltă: „Nu e corect să plătim noi pentru inconștiența de la Dinamo!”

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 12:19 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:49

Sibienii și-au anulat deplasarea la București, după ce meciurile lor cu „câinii” au fost amânate din nou, iar finanțatorul Claudiu Rotar e revoltat: „Noi suntem corecți și suferim din cauza altora”.

Hermannstadt trebuia să joace mâine și luni cu Dinamo. Însă ambele meciuri au fost din nou amânate de LPF, miercuri seară, după ce întreg lotul și staff-ul "câinilor" au fost trimise de DSP Ilfov în carantină, vreme de 14 zile. Nevoiți să-și anuleze deplasarea la București, sibienii condamnă debandada din Ștefan cel Mare. 

„Nu e corect să plătim pentru inconștiența de la Dinamo. Noi facem totul corect, numai eu știu cât efort depunem să ne ținem jucătorii departe de tentații, iar acum să suferim din cauza lor? Nu e corect să plătim noi sau Chindia sau Iașiul pentru inconștiența de la Dinamo, acolo unde e clar că nu s-a respectat protocolul sanitar. Vă dau un exemplu. Acum stăm până pe 1 august, când întâlnim pe Viitorul, Iașiul joacă, bate două meciuri, trece în fața noastră și noi ajungem sub presiune", a comentat finanțatorul Claudiu Rotar, pentru GSP.RO. 

Rotar crede că „soluția ar fi ca Dinamo să folosească juniorii, după ce li se fac testele de COVID, sau pur și simplu să piardă prin forfait, 0-3, meciurile cu noi. Și așa nu văd ce date s-ar mai putea găsi pentru a fi reprogramate. Sigur, se poate lua în calcul înghețarea play-out-ului. Să nu retrogradeze nimeni, iar din liga a doua să vină încă două sau patru echipe, iar sezonul viitor să avem mai multe meciuri pe aceiași bani din drepturi TV, astfel încât deținătorul lor să-și scoată paguba de acum".

18fotbaliști de la Dinamo au ieșit pozitiv la testele PCR efectuate în ultima săptămână

8jucători ai „câinilor" au ieșit negativ: Straton, Puljici, Skovajsa, Kostrna, Kilyen, Bani, Sorescu și N'Diaye. Dar sunt trași pe linie moartă din cauza colegilor „pozitivi”

Marcel Vela, ministru de interne, despre problemele de la echipa Dinamo: „Țin cu Dinamo de când eram mic, îmi pare rău să văd cum se chinuie”

EXCLUSIV Situație fără ieșire la Dinamo » Jucătorii vor oprirea campionatului: „Vreți drame la TV? E mai rău ca pe Titanic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
robby73
robby73  •  24 Iulie 2020, 00:07
Postat de catalin.fcdb pe 23 Iulie 2020, 15:54

pr0stea bucuresti e capitala romaniei, de aici se da ora exacta, ti-ai da 10 vieti amarate ale tale sa te muti aici in capitala, ne spui noua ca esti din sibiu , pai tu cred ca locuiesti la 60 de km de sibiu intr-un sat unde nici lumina n-aveti, va faceti nevoile la galeata , hai ca mi-am pierdut timpu meu pretios explicand unui gascan ce-i aia viata.

Păi băi prostovane, un sibian da ora exacta în toată țara, inclusiv la voi în țara manelelor.

robby73
robby73  •  23 Iulie 2020, 23:30
Postat de cpt.ahab pe 23 Iulie 2020, 18:43

Ulba, probabil ULBS, e într-un top. M-ai dat gata! Deși scoate analfabeți cu diplomă, în neștire. Topurile alea-s făcute pe bază de interese diverse și pe lobby. N-au nicio relevanță, atât timp cât nimeni nu face nicio testare reală, serioasă, a absolvenților. Și nu numai. Nu ți-ai dori să vezi un mail al șefului de catedră de la departamentul de matematică al ULBS( agramat e puțin spus!). Ajuns acolo numai pentru că-i băiatul tatii. De parcă n-aș ști( habar n-ai tu cât de bine!) ce colcăială e în ULBS. Ce lucruri slabe, ce pilăraie, ce mimare a învățământului! Totul e de fațadă, pentru ochii fraierilor. Ca atare, am deschis un subiect pe care-l cunosc foarte bine. Cât despre umblatul tău prin străinătate, nu mă convinge, neavând legătură cu subiectul de față. Pun pariu că n-ai fost niciodată în Iași sau în Bucovina, de pildă. Pentru tine România( ca și pentru mulți alți sibieni) e doar trecerea prin București în drum spre mare. Prea puțin, pentru a înțelege ceva din țara asta, ficioraș.

Ai trecut Carpații și ai dat de civilizație. Te rog frumos, poartă-te civilizat, sau ia-ți rucksackul și du-te înapoi. Bucureștiul tău, nu va face niciodată față, orașelor din ardeal. Grad de civilizație, cultură, istorie și în primul rând comportament. Tu ești exemplu viu de cocalar, manelist de București. Încă odată..... dacă nu îți convine..... Adio!

creeperno
creeperno  •  23 Iulie 2020, 22:52

Degeaba va revoltati caci lpf va lua de una singura decizia

Vezi toate comentariile (38)
Comentează