FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FC VOLUNTARI 2-1

HERMANNSTADT - FC VOLUNTARI 2-1. „Mentalitatea rataților nu-mi place” / „M-a deranjat asta” » Mihai Teja și Ruben Albes, concluzii la cald

Ruben Albes (dreapta) și Mihai Teja (stânga) au tras concluziile după meciul Hermannstadt - FC Voluntari 2-1
Ruben Albes (dreapta) și Mihai Teja (stânga) au tras concluziile după meciul Hermannstadt - FC Voluntari 2-1

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 19:54 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 21:00

Hermannstadt i-a produs prima înfrângere lui FC Voluntari din play-out, după meciul de la Sibiu (2-1). Este al 3-lea succes consecutiv în Liga 1 pentru echipa lui Ruben Albes.

„E foarte importantă această victorie, pentru că ne apropie de îndeplinirea obiectivului, anume evitarea retrogradării. Jucătorii au muncit extraordinar, ca o familie. 80% este mental. Trebuie să gândim ca niște câștigători, nu ca niște ratați. 

Mentalitatea rataților nu-mi place. Nu există presiune, este cea mai frumoasă profesie din lume, să te antrenezi cu mingea, pe soare, este fantastic. Pentru mine, cel mai important lucru este să le dau încredere fotbaliștilor”, a declarat Albes, antrenorul adus de Anamaria Prodan la Sibiu, după finalul jocului, la Look Sport.

HERMANNSTADT - VOLUNTARI 2-1. Mihai Teja: „Ne-au costat greșelile din defensivă”

De cealaltă parte, Mihai Teja (41 de ani), principalul ilfovenilor, trage un semnal de alarmă și spune că echipa sa încă nu a scăpat de grija ultimelor poziții ale clasamentului.

„N-am făcut un meci rău. Din păcate, am făcut greșeli în apărare care ne-au costat. N-am fost lucizi în ultimii 30 de metri. Urmează un meci greu contra lui Cinceni și trebuie să luăm puncte. 

M-a deranjat că am primit două goluri. Ne-am clătinat un pic pe contraatacurile lor. Mai sunt 5 meciuri importante, nu trebuie să ne relaxăm, pentru că nu suntem încă salvați”, a spus și Teja.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce jucător vede Dan Petrescu în Premier League: „Avem mare nevoie! Sper să se realizeze mutarea”

Gică Hagi, pus pe glume: „Președintele era supărat. I-am zis să aducă niște prime acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cristi05
cristi05  •  12 Iulie 2020, 07:50

Jenant Teja. Dacă așa iti construiești cariera mai bine lasă-mă. Avem destui blatisti in fotbalul romanesc.

tagore
tagore  •  11 Iulie 2020, 23:59

Alt viitorul scornicești,s-a "orientat" jmekerita lu' Reghe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close