FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB

VIDEO + FOTO Horațiu Feșnic, decizie radicală în UTA - FCSB » De ce l-a eliminat pe Isac: „Vă bateți joc de noi!”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +25   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 20:55 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 21:24

Jucătorul arădenilor Damian Isac (20 de ani) a fost eliminat în minutul 43 al partidei dintre UTA și FCSB, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

FCSB s-a descătușat în finalul primei reprize de la Arad. Olimpiu Moruțan a deschis scorul în minutul 40, cu o lovitură de cap, iar 3 minute mai târziu roș-albaștrii au obținut și superioritatea numerică. 

Horațiu Feșnic, decizie radicală în UTA - FCSB

Mijlocașul Damian Isac a întârziat reluarea jocului. S-a pus în fața lui Darius Olaru, care încerca să execute scurt o lovitură liberă la peste 40 de metri de poarta arădeană. Horațiu Feșnic a aplicat cu strictețe regulamentul și i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Isac. Primul fusese primit în minutul 29, pentru un fault tactic comis asupra lui Darius Olaru:

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

VIDEO cu eliminarea lui Damian Isac

UTA - FCSB. Proteste vehemente ale gazdelor

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a protestat vehement în urma eliminării lui Isac. Dinspre banca gazdelor au fost rostite cuvintele: „Vă bateți joc de noi, băi! Nu se poate așa ceva!”.

UTA a avut un fotbalist eliminat și în meciul tur cu FCSB. Neluț Roșu părăsea terenul pentru două cartonașe galbene în minutul 58.

Citește și alte știri despre UTA - FCSB: 

Gigi Becali l-a pus la treabă pe Toni Petrea! 3 detalii remarcate la UTA - FCSB: un jucător e out complet

FCSB, fără un titular la derby-ul cu CFR Cluj! Pe cine nu se va putea baza Toni Petrea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  14 Martie 2021, 13:24

Regulamentul ii da dreptate arbitrului! Daca ajungi sa joci in liga 1,trebuie sa joci si "cu capul" nu numai cu picioarele! Greseala a fost evidenta, putea usor sa fie evitata. Dureros este faptul ca nu toti arbitrii sunt la fel de exigenti in asemenea situatii, in afara de cele care avantajeaza "echipele mari".

laurenti001
laurenti001  •  14 Martie 2021, 12:52
Postat de cornelcc pe 13 Martie 2021, 23:08

Ia contabilizati-o voi, ghesepestii impachetati, la greseli de arbitraj pro fcsb! Ca altceva nu aveti ce inventa! Sau mai despicati firu-n patru pana maine dimineata si mai gasiti vtreo doua-trei penalty-uri nedate pentru UTA? Neaparat mentionati-l si pe specialistul numarul 1 anti-fcsb, craciuneala, ca e garantat de aceeasi parere cu voi! Daca nu respecta arbitrul regulamentul, il linsati mediatic, daca il respecta, e greseala grava! “Ala mic”, de 20 de ani, a uitat ca are un galben? Sau marele antrenor de Premier League nu i-a explicat ca nu trebuie sa stea la un metru de minge, impiedicand reluarea jocului?

Bai ***, oi proaste, de cate ori Tanase al vostru nu face sicane din astea in meciuri si cerseste penaltiuri si ju primeste galbene. Exista doua masuri in liga 1 una pentru oi nespalate si alta pentru restul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

294478394274665
Georgica Mesescu  •  14 Martie 2021, 07:29

Un mod de a ajuta o echipa,la fel procedeaza si alti arbitri(din RO).Cred ca asta e o directiva a comisiei de arbitri.Oare acesti fluierasi nu vad si ei, cum se arbitreaza in alte tari...In Anglia nici nu baga in seama astfel de gesturi ,au discretie in tot ce fluiera si sunt arbitrii cu o mare experienta(au peste 45 de ani,unii).La noi ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close