FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

FCSB, fără un titular la derby-ul cu CFR Cluj! Pe cine nu se va putea baza Toni Petrea

Risto Radunovic a primit cartonașul galben la UTA - FCSB +25   FOTO
Risto Radunovic a primit cartonașul galben la UTA - FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 21:03 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 21:25

FCSB nu se va putea baza pe fundașul stânga Risto Radunovic (28 de ani) la derby-ul cu CFR Cluj, după ce muntenegreanul a primit cartonaș galben la meciul cu UTA. 

În minutul 39 al meciului de la Arad, atât Liviu Antal, cât și Risto Radunovic au fost avertizați de „centralul” Horațiu Feșnic. Spiritele s-au încins între cei doi fotbaliști după un duel fizic, iar Feșnic a sancționat atitudinea fotbaliștilor cu câte un cartonaș,

Risto Radunovic, suspendat la FCSB - CFR Cluj

Apărătorul stânga de la FCSB a ajuns la 7 „galbene” în acest sezon. A mai primit unul și în urmă cu două etape, în meciul câștigat de „roș-albaștri” la Botoșani (2-0), iar celelalte 5 avertismente le-a „cules” în tricoul Astrei Giurgiu.

Ca atare, Radunovic va rata duelul de foc cu CFR Cluj, care va avea loc vineri, 19 martie. Cel mai probabil, în stânga apărării celor de la FCSB va apărea Ionuț Panțîru.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali l-a pus la treabă pe Toni Petrea! 3 detalii remarcate la UTA - FCSB: un jucător e out complet

Ionel Gane va fi dat afară de la Dinamo » Anunțul făcut de DDB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează