FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID

Horațiu Moldovan cu capul plecat după remiza cu Botoșani: „Nu știu ce se întâmplă”

Sergej Jakirovic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Zagreb, spune că nu a auzit niciodată de Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, fotbalist care ar fi dorit de multipla campioană a Croației.
Sergej Jakirovic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo Zagreb, spune că nu a auzit niciodată de Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul celor de la Rapid, fotbalist care ar fi dorit de multipla campioană a Croației.

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 19:45 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 22:18

Rapid a remizat în deplasare cu FC Botoșani, 0-0, și ajunge la al treilea meci consecutiv fără victorie. La finalul partidei, portarul giuleștenilor, Horațiu Moldovan, s-a arătat deznădăjduit în urma rezultatului.

Acesta recunoaște că echipa sa nu a reușit să facă cel mai bun meci și că nu ar trebui să conteze lipsa de la echipă a jucătorilor indisponibili.

Horațiu Moldovan: „Nu știu ce se întâmplă”

„Nu știu ce s-a întâmplat. Eram mai fericit dacă primeam gol și câștigam cu 2-1. Sper să ne trezim și să conștientizăm ce se întâmplă! Nu cred că am făcut un joc prea strălucit! Dacă n-aveam ghinion, plecam cu punctele! Toți cei care sunt la Rapid au valoare, nu contează cine intră. Am pierdut 3 jucători, dar aici e Rapid și toți trebuie să lupte! E frumos să joci din 3 în 3 zile. Eu sunt supărat! N-ar fi trebuit să avem această sincopă cu U Cluj”, a mai spus Horațiu Moldovan, la flash-interviu, pentru Prima Sport.

Alexandru Albu: „N-a fost henț la Soni”

Mijlocașul Rapidului a împărtășit aceeași stare ca și Horațiu Moldovan și consideră că reușita lui Soni din final a fost anulată pe nedrept.

„Ne pare rău că n-am câștigat. Cred că dacă marcam în prima repriză prin Ioniță, altul era jocul. Apoi am avut acel gol al lui Soni, care de pe bancă s-a văzut că nu a fost henț. 

Per total, trebuie să ne analizăm foarte bine pentru că nu am jucat ceea ce ne-am propus. Suntem dezamăgiți pentru că nu mai urcăm pe locul doi. Am avut și alte două șanse mari să fim pe locul 1! Și fanii sunt supărați pentru că nu câștigăm. În seara asta au venit alături de noi”, a mai spus Alexandru Albu.

Citește și alte știri:

Zelijko Kopic, primul mesaj după ce a preluat Dinamo » Ce le-a transmis fanilor

Alexandru Cicâldău a „spart gheața” la Konyaspor » De câte minute a avut nevoie mijlocașul român să înscrie

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close