FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SPORTUL 3-1

Horoba la Radio GSP: "Am avut emoţii, să nu uităm că Steaua a fost fericită că a luat un punct cu Sportul"

Ioan Horoba
Ioan Horoba

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 22:06

Preşedintele Gazului Metan, Ioan Horoba, a vorbit despre victoria medieşenilor în faţa Sportului, scor 3-1. Citeşte aici mai multe!

"Sînt mulţumit şi fericit pentru victoria cu Sportul, dar am avut ceva emoţii. Sportul pune multe probleme în deplasare, nu întîmplător a făcut egal cu Astra. Să nu uităm că Steaua a fost fericită că a luat un punct de la Sportul! La fel şi Tîrgu-Mureş.

Am avut şi noroc în seara aceasta pentru că în multe momente am tremurat în faţa celor de la Sportul.

Avem deja oferte pentru Ciprian Petre din străinătate, nu am discutat încă cu el, dar nu va pleca de la Gaz Metan. Este un jucător important, îşi va încheia cariera la noi şi merită să intre în structura de conducere a clubului. Sînt oferte şi pentru Bawab, dar nici la el nu se pune problema să plece. Este un jucător care va creşte, a ajuns la o stabilitate la o echipă din Liga 1.

Pîrvulescu are un concurent acum, pentru că Răzvan Avram a făcut un meci foarte bun", a spus Ioan Horoba la Radio GSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dereu
dereu  •  23 Octombrie 2011, 16:27

meci greu bine ca sa terminat asa...e bine

solid
solid  •  22 Octombrie 2011, 12:47

Ce se agita oile, voi ati luat 3-0 sec deci cum zice jucatorul vostru "MUCLES"

badbandyt
badbandyt  •  22 Octombrie 2011, 00:06

descultul asta de cand vorbeste de steaua.. au fost multumiti cu egalul ? auzi la el !! sportul este cea mai slaba echipa din liga 1 , bv lui gazul ca a batut.. dar nu au jucat cu real madrid sau barcelona..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează