FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Hoțul care i-a spart casa lui Hagi, condamnat definitiv la închisoare » Ce sentință a primit

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 16:10 / Actualizat luni, 09 mai 2022 16:34

Hoțul care i-a spart casa lui Gică Hagi în ianuarie 2018 a fost condamnat definitiv la închisoare de judecătorii de la Curtea de Apel București.

În dimineața zilei de 6 ianuarie 2018, Gică Hagi avea parte de o veste neașteptată. Vila sa din zona Pipera a Capitalei fusese prădată de hoți! Vinovat a fost Marian Fieraru, poreclit „Distrugătorul”, om care făcea partea dintr-o rețea de jefuitori care a spart nu mai puțin de 15 locuințe de lux din Pipera.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost prins în urmă cu un an, iar acum și-a aflat sentința: acesta va petrece 6 ani și 8 luni în spatele gratiilor.

Marian Fieraru, condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare

Condamnă pe inculpatul Fieraru Marian la pedeapsa de 6 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată și în stare de recidivă postexecutorie, în urma schimbării de încadrare juridică operate la termenul din 23.03.2022. Menține pedeapsa de 6 luni închisoare aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor prev. de art. 342 alin. 2 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 1, 43 alin. 5 C.pen. 

În baza art. 38 alin. 1 C.pen. rap. la art. 39 alin. 1 lit. b C.pen., contopește pedepsele de 6 ani și 6 luni închisoare și de 6 luni închisoare aplicate în cauză, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 6 ani și 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 2 luni, rezultând o pedeapsă de 6 ani și 8 luni închisoare.

- Sentința definitivă primită de Marian Feraru

Citește și: 

Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari » A țipat la un om din staff
FARUL - FC VOLUNTARI 1-1
Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari » A țipat la un om din staff
Doi dintr-o lovitură » Primele transferuri ale lui Gică Hagi pentru sezonul viitor
FARUL
Doi dintr-o lovitură » Primele transferuri ale lui Gică Hagi pentru sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  09 Mai 2022, 17:37

„Distrugătorul” :)))))))). "Furt calificat în formă continuată". S-a implicat în fotbal după ce i-a spart casa impostorului?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează