FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI 1-1

Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari » A țipat la un om din staff

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 20:05 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 21:09

Farul a remizat cu FC Voluntari, 1-1, fiind egalată după o fază care l-a enervat rău pe Gică Hagi.

Ilfovenii au făcut 1-1 în minutul 74, prin Droppa, la o fază în care Gică Hagi l-a considerat vinovat pe portarul său, Marian Aioani (22 de ani).

Fanii CSA Steaua, reacţie dură după mesajul lui Ludovic Orban privind dreptul FCSB de a juca în Ghencea: „A ales tabăra infractorilor”
CSA STEAUA
Fanii CSA Steaua, reacţie dură după mesajul lui Ludovic Orban privind dreptul FCSB de a juca în Ghencea: „A ales tabăra infractorilor”

Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari

Ion Gheorghe a centrat din bandă, Fulop a reluat cu capul din 6 metri, iar Droppa a fost pe fază și a împins mingea în poartă. Imediat, Gică Hagi s-a întors spre banca Farului și a avut o criză de nervi.

Camerele TV l-au surprins pe „Rege” extrem de nervos, țipând și gesticulând către Ștefan Preda, antrenorul de portari al echipei, cel mai probabil reproșându-i faptul că Aioani nu a ieșit pe centrare.

+14 FOTO

Preda, fost portar la formații precum Dinamo și Petrolul, ajuns acum la 52 de ani, nu a reacționat deloc. A privit în pământ în timp ce Hagi îl certa. 

„Cu siguranța că i-a reproșat golul primit de Aioani. Părerea mea e că era un foarte mare portar dacă ieşea acolo să boxeze. Dar era foarte dificil. 

Portarul are grijă de coltul lui scurt. Dacă era mare îşi asuma riscul să iasă să boxeze. Are efect mult mingea şi vine spre poartă. Un portar mare de tot proceda altfel. Totuşi să ne uităm şi la jucătorii Farului ce fac ...”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Hagi s-a mai luat de Preda și în trecut

Nu e prima dată când Hagi s-a enervat pe Fane Preda. În februarie 2020, după o înfrângere cu Universitatea Craiova, Hagi a criticat modul în care sunt antrenați portarii săi.

„Putea să ne salveze Căbuz dacă era inspirat. Dacă era antrenat bine de antrenor, ne salva. Mirko Pigliacelli mai avea puţin şi juca vârf. Şi al nostru stă pe linia porţii.  Antrenorul de portari trebuie să antreneze, să ştie că echipa noastră joacă cu apărare avansată şi că portarul nostru trebuie să joace şi cu piciorul bine. În afară de a fi portar, trebuie să atace. Nu e vina lui Căbuz. El ne-a salvat”, spunea Hagi, potrivit Orange Sport.

Și în august 2018, într-un meci cu FCSB, Hagi l-a certat pe Preda, fiind nemulțumit de cum antrenorul a gestionat încălzirea lui Buzbuchi, după ce Cojocaru s-a accidentat.

„Dacă aia e încălzire de portar... Eu îi zic antrenorului să-l încălzească şi el îmi spune că e încălzit, când el stă 30 de minute pe scaun. Că era minutul 30. Când tu stai pe scaun, dai de două ori din mâini, ce facem? Mă agit singur? Dar asta e, sunt ale mele. Dar nu a fost corect din partea lui”, spunea Hagi.

 

Greșeală uriașă a lui Aioani în Farul - FCSB » „Assist” pentru Florin Tănase

Pe 25 aprilie, Marian Aioani a comis o eroare decisivă în minutul 67 al meciului cu FCSB, scor final 0-4. Portarul Farului, pus serios la treabă până în acel moment, a încercat să schimbe partea cu o degajare lungă. Fără a avea adversar în apropiere, Aioani a trimis exact pe pieptul lui Florin Tănase, aflat la aproximativ 20 de metri de poartă. Căpitanul lui FCSB a preluat, a pus mingea pe suprafața de joc și a șutat din prima în poarta goală.

Citește și:

Hagi se ia de un titular de la Farul: „E centrare pe 3 metri, nu ieși?!”

Farul a cerut un penalty cu FC Voluntari: „Să vină VAR-ul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
wittman68
wittman68  •  08 Mai 2022, 10:59

Pana la urma, Hagi e rege sau "rege"? Mie, inainte de orice, mi se pare un om marunt, un obraznic. Bag mana in foc ca nu a citit inca prima lui carte din viata, cred ca a fost intimidat de numarul paginilor si de multele cuvinte noi pt. el.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Mai 2022, 09:59

saracu fane preda! e a nu stiu cata oara cand urla la el, ca portarii pe care el ii aduce, cei mai buni dupa declaratiile sale, sunt praf! pe aioni si amariei asta parca a dat 5 jucatori! cel mai bun zicea! si asta face gafe ca vlad! e vina lui preda, nu dzica?

108779877311497
George Ionescu  •  08 Mai 2022, 08:58

...fotbalul romanesc nu si poate reveni cu tehnicieni ca hagi ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close