FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Fanii CSA Steaua, reacţie dură după mesajul lui Ludovic Orban privind dreptul FCSB de a juca în Ghencea: „A ales tabăra infractorilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 18:53 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 19:29

Fanii CSA Steaua au reacționat printr-un comunicat dur după declarațiile date de Ludovic Orban, cu privire la dreptul celor de la FCSB de a juca în Ghencea.

Într-un comunicat postat pe Facebook, fanii din AS47 se arată nemulțumiți de poziția luată de Ludovic Orban, despre care spun că „a ales tabăra infractorilor”.

Ludovic Orban intervine hotărât în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Decizia corectă nu poate fi decât una singură”
FCSB - CFR CLUJ
Ludovic Orban intervine hotărât în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Decizia corectă nu poate fi decât una singură”

Fanii Stelei reacționează după declarațiile lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a ales tabăra infractorilor și a ajuns să facă lobby pentru aceștia. 

Într-o postare pe Facebook, el cere ca o presupusă „finală de campionat” să se joace pe Ghencea, dar face câteva greșeli imense de logică: 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua este beneficiarul stadionului, nu administrator, ar trebui să citească mai bine actele

Vorbește de „șmecherie de doi bani”, dar uita de tertipurile pe care clubul infractorilor le folosește în a amâna un proces în care statul are de recuperat 37 de milioane de euro din partea unui club ce a folosit ilegal marca și brandul Steaua

Steaua nu are voie să joace în Liga 1 din cauza legii ce îi cere o altă organizare, nu pentru că este de drept public! Ori, dacă cineva se uita puțin pe lege, va vedea că se poate schimba definiția ligii profesioniste și atunci va avea dreptul să joace.

Ce rivalitate să existe între cel mai galonat club sportiv din România, câștigătorul Cupei Campionilor Europeni, și un club înființat în 2003?

„Chiar dacă a câștigat procesul” Serios? Ați citit vreodată, domnule Orban, ce a câștigat? Cu alte cuvinte, dumneavoastră îi îndemnați pe aceștia să continue acest furt. Da, citiți bine, este un furt și un abuz, clubul infractorilor comunică peste tot că este Steaua, deși instanțele din România îi interzic acest lucru. TOATE SENTINȚELE SUNT DEFINITIVE! 

În acest moment, se judecă doar pentru a plăti prejudiciul adus statului român, prejudiciu stabilit la 36 de milioane de euro, furt pe care avocații clubului Fcsb l-au recunoscut, dar trag de timp inventând alte procese ce tărăgănează acest proces.

Dacă acest meci s-ar juca pe stadion și apoi avocații infractorilor vor folosi acest argument în proces „noi suntem continuatoarea Stelei, că așa zice Orban”, cum mai recuperează statul acel prejudiciu? Însăși discuția aduce un prejudiciu de imagine clubului Steaua, înțelegeți domnule Orban, apărător al infractorilor?

Și, dacă tot suntem aici, cine v-a rugat să le puneți o vorbă bună nu v-a explicat că CSA este forma de organizare la fel cum este FC, AS, CS? Mai mult, Fcsb este un nume, nu un acronim, scrieți corect măcar, ori CSA Steaua și FC Fcsb, ori Steaua și Fcsb. 

Cu siguranță că nu v-au zis că nici pe Stadionul Steaua și nici pe Arena Națională nu au plătit și doar instanța i-a obligat să o facă.

Și au uitat cu siguranță să spună că sunt în proces în continuare cu statul, în speța Mapn, prin Csa Steaua. Dar nu contează, poate primiți câteva likeuri/voturi
 – comunicat AS47

VIDEO Anton Petrea, despre sistemul competițional din Liga 1: „Este mai spectaculos, dar nu știu dacă este cel mai potrivit”

Citește și:

Pițurcă, revoltat de impasul Stelei: „E inadmisibil! Frățioare, care banii voștri?”

FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (123)
tristan
tristan  •  08 Mai 2022, 21:23

Da cu ce s mai infractori cei de la FCSB decat CSA care sifoneaza banii statului????? Astia de FCSB dau bani la stat ,nu iau.Si tot CSA is obraznici...

balotelli
balotelli  •  08 Mai 2022, 08:43
Postat de catalynn pe 07 Mai 2022, 23:56

In acte e “instituie publica deconcertată”. De la fcsbisti însă nu avem decât o singura pretenție: sa sufere! :-))) decent sau nu, it’s up to them! :-)))

Hai că m-ai terminat cu asta, frate. Deci dacă FCSB e Steaua din Liga 1, CSA e Steaua Deconcertată. :-)). Abia aștept să promovați... să le scoateți muzica din cap consonaților concertați. Că prea sunt certați cu Banu' Public. Mereu fuge de ei.

balotelli
balotelli  •  08 Mai 2022, 08:32
Postat de catalynn pe 07 Mai 2022, 23:56

In acte e “instituie publica deconcertată”. De la fcsbisti însă nu avem decât o singura pretenție: sa sufere! :-))) decent sau nu, it’s up to them! :-)))

"Deconcertată" :)))). Adică... un concert... care a fost odată. Superb. D'aia mai mulți useri compară eventuala finală de pe Ghencea cu un concert de maneliști la Ateneu. Aștept să fie deconcertat și Clujul. Fără Untold, va fi mai multă liniște.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează