FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-a luat la rînd pe toți » Rednic a atacat dur Steaua şi FRF! Explică şi ultimul transfer al lui Dinamo: "Şi acum îl doare spatele pe Raţ"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 20:40

Dinamo a cîștigat azi cu 1-0 meciul cu Ruch Chorzow (Polonia), ultimul amical din cantonamentul din Turcia. Precedentele trei partide au fost terminate la egalitate, 1-1.

Mircea Rednic a vorbit despre concluziile cantonamentului din Cipru și nu a ratat șansa de a-i înțepa pe cei de la Steaua și pe cei de la Federație pentru cantonamentul lui Iordănescu.

"A fost un meci bun și am avut ocazii importante. Mă bucur că în cele patru meciuri nu am suferit nici o înfrîngere. Este important și că nu am nici un jucător accidentat. A fost un cantonament util", a declarat Rednic.

...despre FRF:"Era bine dacă îi aveam și pe jucătorii chemați la națională. Decît să stea degeaba pe acolo, mai bine jucau aici. FRF nu a gîndit deloc acest cantonament. Federația trebuia să vadă că selecționerul are trei secunzi și putea să îi impartă pe la fiecare echipă. Venea cîte un secund, asista la meciuri, la antrenamente și vorbea cu jucătorii. Cluburile care au dat jucători la lot nu au avut nimic de cîștigat".

...despre Steaua: "Am văzut că la Steaua se vorbește despre Tamaș, Eboue, Tiene. Sînt nume importante. Dar nu mă interesează de transferurile lor. Noi aducem jucători, nu nume. Dinamo transferă jucători utili, care să ajute echipa."

"Bartalsstovu este jucătorul lui Dinamo, da. Și ce mare surpriză este? Eu cînd merg la meciuri, nu merg doar așa. Îmi notez jucătorii, că nu se știe cînd îi pot aduce. La meciul România - Insulele Feroe, de la Ploiești, Bartalsstovu a fost unul dintre cei mai buni jucători feroezi. Cred că și acum îl doare spatele pe Raț, după acel meci" Mircea Rednic

*Bartalsstovu nu a jucat în meciul de la Ploiești, ci doar în returul din Feroe, 3-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (192)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  03 Februarie 2016, 11:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

decuadi
decuadi  •  03 Februarie 2016, 10:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  03 Februarie 2016, 08:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Uite un paranoic care isi posteaza ineptia pe toate articolele!

Vezi toate comentariile (192)
Comentează