FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Iancu: "Cine visa că secretul lui Varga, spaima barurilor, o să ajungă: «muncă, muncă şi iar muncă!»"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, a enunţat motivele pentru care echipa sa este sub Unirea Urziceni în acest moment.

"Noi nu avem încă un antrenor cu anduranţa şi rezultatele lui Dan Petrescu, Gabi Balint e abia la început. Eu încerc să recuperez ce au făcut alţii în 15-20 de ani. Publicul poate avea un aport decisiv la meciul cu Unirea. Dan Petrescu a băgat jucătorii în cantonament pentru meciul cu Poli imediat.

Eu a trebuit să adun jucătorii în oraş pentru refacere. De aia ară terenul jucătorii lui Dan Petrescu şi ai mei plîng pe teren în minutul 60. Cine a visat vreodată ca Dacian Varga, spaima barurilor, o să ajungă acum să spună că secretul lui e: "muncă, muncă şi iar muncă!". Unirea face două antrenamente pe zi, iar jucătorii mei joacă tenis cu piciorul. De asta spun eu că Unirea e favorită", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
reality
reality  •  26 Mai 2009, 14:51

Poi e bine, macar recunoaste si domnul Iancu ceea ce se vede din avion iar Alexa a fost picatura care a umplut paharul. Dupa ce a plecat Urhin alungat cu forta de la echipa de domnii Iancu&Chivorchian, acum plangem ca nu mai este ordine. Daca este asa, oricum nu prea mai avem ce face, porcu' nu se ingrasa in ziua de ignat, asa ca ce o sa fie o sa fie. Eu inca mai sper in mobilizarea jucatorilor care sunt profesionisti si care trebuie sa ne arate tuturor ca e o echipa. Haide Poli !!!

 •  25 Mai 2009, 22:14

La Coruna are o populatie in jur de 240000 (doua sute patruzeci de mii) de locuitori deci e un orasel destul de mare!!!

 •  25 Mai 2009, 22:04

ce gluma prosta ar fii sa avem urzicatii (de bautura) de la unirea ca reprezentati in ucl. ar fii cea mai mare porcarie din istoria sportului romanesc. avem si asa motive de rusine cu nationala, astia ne-ar mai lipsii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează