FOTBAL  »  LIGA 1  »  TIMIŞOARA - OŢELUL 2-0

Iancu: "Diferenţa de pe tabelă e corectă. Haţegan a arbitrat bine meciul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Marian Iancu e mulţumit de victoria echipei sale şi de faptul că Timişoara s-a apropiat la doar un punct de liderul Oţelul Galaţi.

"Intrarea lui Nikolici a venit cu un plus, Timişoara a intrat cu un plus în a doua repriză, diferenţa e corectă. Diferenţa s-a făcut la o realizare de clasă a lui Zicu, la primul gol, la al doilea internaţionalul muntenegrean Nikolici a fost senzaţional.

Ca simplu om al tribunei, cred că Nikolici merită mai multe şanse, dar Cosmin stă cu ei la antrenamente, el ştie cel mai bine.
Oricum vor pleca 2-3 jucători din cei care au jucat în această seară. I-a fost greu lui Haţegan să arbitreze în seara asta, ţinînd cont de ce a făcut cînd ne-a arbitrat pe noi.

Nu ştiu dacă a fost 11 metri la Zicu, înclin să cred că nu a fost. Nu vreau să zic clar pînă nu văd faza din nou, Zicu a fost vehement. Ce am văzut eu la TV a fost că Zicu a fost între 3 jucători, au încercat să-l împiedice să joace mingea. Arbitrul Haţegan a dus bine meciul.
Nu sînt probleme la Timişoara cu banii", a spus Iancu la televiziunea sportro.

Playtech: ȘOC TOTAL! Românii care vor plăti taxe și după ce mor. ANAF a explicat cum se va proceda


Comentarii (15)
otelarul_123
otelarul_123  •  22 Noiembrie 2010, 12:51

Bine mai spunea Piturca cand spunea ce spunea . Intelegi ?

titiduru22
titiduru22  •  22 Noiembrie 2010, 03:23

Sunt curios ce ar fi zis romanul din Giulesti daca Hategan l-ar fi dat afara pe Chirurgul in prima repriza,ar fi dat 11m Otelului si AEKul n-ar fi castigat ???

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  22 Noiembrie 2010, 01:17

imperator, nu e nevoie de ironii:) stii bine ca am dreptate.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează