FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Iancu: ”Unirea trăieşte din bani împrumutaţi de la Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, spune că Unirea Urziceni trăieşte pe banii lui Gigi Becali, din moment ce patronul Dumitru Bucşaru este dator la Gigi Becali.

Pentru noi e bine că toată lumea ne face galerie şi toată lumea ne laudă. Ei nu iau în calcul că interesul nostru este mai presus de orice, noi vrem să luăm campionatul. Unirea Urziceni trăieşte din banii unui datornic.

Pe mine mă face să cred că banii pe care îi dă Dumitru Bucşaru la club sînt cei pe care i-a împrumutat de la Gigi Becali. Este o informaţie publică. Cînd Bucşaru e dator la Becali, pentru mine e limpede că Urziceniul e condusă cu banii lui Gigi Becali. Asta e părerea mea”, a spus Marian Iancu la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
poorscousertommy
poorscousertommy  •  10 Iunie 2009, 03:47

bucsaru are o avere de vreo 150 milioane de euro shi are o datorie de vreo 10 milioane la ciobanash..fa shi u 2 calcule grasule!

 •  30 Mai 2009, 16:34

MAI STII?

 •  29 Mai 2009, 23:21

multumiri celor de la site ca lati trimit la plimbare sau poate a cerut sa fie scos din schema:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează