FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi a recunoscut unde vrea să se transfere: „Era visul meu de mic!” + care e marele obiectiv pentru „decarul” României U21

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 16:54

Ianis Hagi (20 de ani) și-a exprimat preferințele pentru transferul din această vară. Totodată, marele obiectiv al „decarului” de la Viitorul este câștigarea unui trofeu cu echipa națională.

Ianis va pleca de la Viitorul la finalul acestei săptămâni, după cum au afirmat ieri Gică Popescu și Gică Hagi. Ofertele pentru „decarul” naționalei de tineret sunt numeroase și diverse: de la salarii de un milion de euro, până la o sumă de transfer cu șapte cifre sau echipe cu nume uriaș ca Barcelona, Bayern Munchen sau Borussia Dortmund.

„Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Dar asta nu înseamnă că voi refuza o ofertă din altă parte dacă voi fi mai mulţumit acolo. Îmi doresc, la fel ca orice alt jucător român, să ajung în primele cinci campionate din lume şi să mă menţin acolo.

Cred că mulţi dintre noi vor face pasul la cel mai înalt nivel şi o să ne menţinem acolo. Sigur vom avea acelaşi performanţe ca la tineret și la naționala mare. Obiectivul meu este acela de a câştiga un trofeu cu România”, a declarat Ianis Hagi la TV Telekom Sport. 

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

CITEȘTE ȘI:

Ar avea loc Ianis Hagi la Barcelona? » Verdictul expertului în fotbalul spaniol: „Nu e un luptător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Iulie 2019, 21:20
Postat de pma77 pe 02 Iulie 2019, 19:43

Nu va pleca nicaieri ca daca era ceva oficial spuneau unde va pleca..iar n-aveti ce sa scrieti ca ne-ati omorat cu Ianis..acest copil de mingii.

Asa e . Nu va pl;eca nicaieri. NU IL VA CUMPARA NIMENI .

229895201308424
Marius George  •  02 Iulie 2019, 20:16

Galatasaray 2 milioane ca il respecta pe tac-su in rest ...adio si nu am cuvinte! Mai lasati frate sa respire ...Puscas e cu 200 de m deasupra lui si ca portar daca-i pui pe amandoi ! Rejele keep quiet!

terminhater
terminhater  •  02 Iulie 2019, 20:02

Şi Pleşan voia de mic copil să joace ba la Steaua , ba la Dinamo , ba la Krasnodar , ba la Kandahar , ba la Pune City , ba ... Însă visul adevărat i s-a împlinit de-abia când a ajuns la Guijhu Ghongjhu Ping Pong Tianjin ... Din pântecul maică-sii dorea să joace la celebra echipă cantoneză ... *** ăia l-au și crezut și acum cică-i scouter pentru ei ... Intră 20 000 de copii pe un teren cât județul Teleorman , iar ochiul lui de sticlă , foarte exersat dealtfel , alege 400 de *** pentru FC Țechinul ... Din ăia s-or găsi 3-4 să nu fie șchiopi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează