FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 3-0

Iarba verde de acasă » Steaua a beneficiat de un gazon perfect la meciul cu CFR! Situaţia se schimbă miercuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 17:16

Steliştii au avut parte, la meciul contra CFR-ului, de un gazon impecabil datorită şi întreţinerii de care beneficiază din partea angajaţiilor Ministerului Apărării.

Dacă ieri condiţiile din Ghencea au fost excelente, roş-albaştrii nu vor beneficia de ele şi la meciul de miercuri, contra Legiei, suprafaţa de pe Naţional Arena fiind foarte proastă.

Abia după partida Stelei din play-off-ul Champions League de miercuri, gazonul de pe Naţional Arena se va schimba, pentru ca România să beneficieze de cele mai bune condiţii la "dubla" cu Ungaria şi Turcia din septembrie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (179)
lucianoyos
lucianoyos  •  19 August 2013, 06:37

nu joaca pentru ca Generali au vrut sa se imbogateasca pe spatele lui Becali , Becali a vrut sa concesioneze stadionul pe 50 ani dar Generali au decis ca e mai bine sa ajunga ruina decat sa il concesioneze , ei recunoscand dupa ca nu isi permit sa intretina stadionul , Becali a vrut sa modernizeze stadionul , sa-l mareasca , acestea fiind anumite clauze pentru concesionare , dar in romania fiecare face ce vrea , nimeni nu se sesizeaza , DNA-ul e doar pentru cei care incurca sistemul

buerebuistas
buerebuistas  •  18 August 2013, 19:44
Postat de conasu_boeru pe 18 August 2013, 19:11

De ce nu joaca aici , daca gazonul e perfect ?

stadionul nu a fost omologat de UEFA , asta pentru ca nici nu au facut o cerere in privinta asta

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 August 2013, 19:11

De ce nu joaca aici , daca gazonul e perfect ?

Vezi toate comentariile (179)
Comentează