FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

IAȘI - FCSB // Mihai Stoica, cu 10 minute înaintea partidei: "Am mai fost amenințați la Iași"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 20:18

FCSB înfruntă acum Poli Iași. Cu 10 minute înaintea partidei, Mihai Stoica a ironizat discursul lui Flavius Stoican dinaintea meciului, în care cerea ca "jucătorii lui să muște din adversari".

"E normal ca atunci când joci împotriva echipelor de top să dispuți orice duel cu ardoare. Ne-a distrat acest discurs cu accedente semicanibalice al lui Stoican.

Am mai fost o dată amenințați la Iași, alt antrenor atunci, profesorul Popa. Așa spune și el atunci, că vrea să îi vadă cu carne în gură, și au pierdut. Nu știu dacă există și supramotivare", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

Mihai Stoica are și vești bune pentru fanii celor de la FCSB.

"Am avut 7 jucători importanți din aceeași zonă indisponibili. Nu vreau să aud specialiști spunîn că de vină este procesul de pregătire. Unii au avut progleme cu ligamentele, alții musculare, unii doar lovitură.

Acum mizăm pe revenirea lui Bălașa. Momcilovici, un jucător care nu a fost niciodată rezervă, nu e nici el departe de revenire", a adăugat Stoica. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
nello148
nello148  •  25 Noiembrie 2018, 21:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nello148
nello148  •  25 Noiembrie 2018, 21:41

EU RECUNOSC SUNT NEBUN SI URĂSC TOT CE TINE DE BECALI SI DE FRAUDAREA SPORTULUI REGE ,MA REFER LA REGELE FOTBAL NU LA REGII *** CREAȚI DE MINTEA VOASTRA INCULTA, DAR CEILALTI CARE COMENTEAZA NEGATIV LA ADRESA ARTICOLELOR VOASTRE .OARE SI ASTI SUNT *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  25 Noiembrie 2018, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează