FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID

Fostul golgeter care făcea furori sub comanda regretatului Ionuț Popa dă lovitura de start la Poli Iași - Rapid

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 16:22 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 17:05

Lovitura simbolică de start a meciului dintre Politehnica Iași și Rapid București, din etapa a 27-a a Superligii, va fi dată de Ionuț Bîlbă.

Fostul atacant, care acum are 42 de ani, a jucat la Politehnica în perioada 2003-2010 și în 2011, marcând 33 de goluri în 141 de apariții.

Rapid a pierdut primul meci din 2024! Victorie uriașă pentru Poli Iași: clasamentul acum
POLI IAȘI - RAPID
Rapid a pierdut primul meci din 2024! Victorie uriașă pentru Poli Iași: clasamentul acum

Trecut și pe la Gloria Bistrița (2 goluri în 5 meciuri) și FC Botoșani (1 gol în 5 partide), Bîlbă a fost unul dintre atacanții de marcă ai Ligii I în perioada 2005-2008, când a punctat de 25 de ori.

Regretatul antrenor Ionuț Popa a fost cel care a reușit să-l strunească pe zvăpăiatul fotbalist, care a avut mai multe probleme cu legea din cauza faptului că a condus fără carnet sau sub influența alcoolului, primind din acest motiv și o condamnare de 9 luni de închisoare cu suspendare.

Printre altele, pentru a-l scoate din gura suporterilor după ce, într-o perioadă neagră pentru fotbalist, acesta și-a poleit jențile mașinii cu aur, „Popică” a mers la același service și a aplicat mașinii sale același tratament.

Totodată, Popa l-a scos din mâinile polițiștilor în unele rânduri pe golgeterul său, când acesta încălca legea.

După ce s-a lăsat de fotbal, Bîlbă, care a ratat mai multe transferuri importante, la CFR Cluj, Rapid București sau Unirea Urziceni, a muncit o perioadă în Anglia.

Leo Grozavu: „Este un campionat care a fost viciat!”

Leo Grozavu, antrenorul lui Politehnica Iași, a lansat un atac dur joi, într-o conferință de presă, la adresa arbitrajelor din Superliga.

Tehnicianul a repus pe tapet faptul că arbitrul Horia Mladinovici nu i-a acordat decât cartonaș galben ploieșteanului Paul Papp în meciul Petrolul – Poli, de vinerea trecută, deși prahoveanul i-a produs o fractură fundașului ieșean Rareș Ispas.

Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic! Bine, mersi, mergem în continuare. Aceste greșeli de arbitraj care s-au îndreptat împotriva noastră ne-au privat de foarte multe puncte. Avem un jucător care iese din circuit cu o fisură la picior.

Fisura aia nu se putea observa imediat pe teren ca domnul Mladinovici să-și dea seama. A trebuit vreo cinci minute să-și dea seama că trebuie să dea un cartonaș galben, pe care l-a scos cu chiu, cu vai. Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate. Mă opresc aici, pentru că altfel aș intra într-o altă sferă”, a spus tehnicianul moldovenilor.

Leo Grozavu i-a criticat și pe conducătorii lui Poli Iași: „Și clubul nostru ar trebui să avem intervenții mai... De toamna trecută, alte cluburi, la cea mai mică adiere de vânt împotriva lor, au ieșit, au făcut un tam-tam de nedescris. Noi suntem o echipă foarte timidă, foarte disciplinată. În România, cine strigă mai tare, are dreptate! Noi nu strigăm, sper să nu fim nevoiți s-o facem”.

VIDEO. Superliga - Etapa XXVII » Match Preview Poli Iași - Rapid

Citește și alte articole:

Altă „ruptură” fără rezolvare în Superligă » Ultrașii boicotează clubul: „Te uiți pe clasament și nu-ți regăsești echipa. Politicul a distrus tot în oraș!”
MESAJ
Altă „ruptură” fără rezolvare în Superligă » Ultrașii boicotează clubul: „Te uiți pe clasament și nu-ți regăsești echipa. Politicul a distrus tot în oraș!”
Avantaj pentru Rapid » Adversarii au lotul în piuneze, patru titulari sunt accidentați
POLI IAȘI - RAPID
Avantaj pentru Rapid » Adversarii au lotul în piuneze, patru titulari sunt accidentați

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează