FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Iaşiul ameninţă cu tribunalul! » Moldovenii vor despăgubiri de 7 milioane de euro dacă nu rămîn în Liga 1!

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 21:01

Şefii clubului din Copou vor să-l dea în judecată pe Naşu' în cazul în care Comitetul Executiv de vineri nu va decide ca Liga 1 să aibă tot 18 echipe


Craiova nu-i singurul oraş în război total cu Mircea Sandu. Încurajaţi de succesul avut de Mititelu în conflictul cu şefii fotbalului românesc, oficialii Iaşiului plănuiesc şi ei să-i intenteze proces boss-ului FRF. "Dacă vineri Comitetul Executiv nu hotărăşte ca prima divizie să aibă şi sezonul viitor tot 18 formaţii, aşa cum s-a stipulat în mai multe şedinţe ale Adunării Generale a LPF, Sandu şi cei care vor vota împotrivă vor fi acţionaţi în instanţă", a dezvăluit o sursă GSP din anturajul CSMS.

Conducătorii clubului din Copou vor apela la Casa de Avocatură Chiuariu & Asociaţii şi vor cere despăgubiri de 7 milioane de euro! Un milion reprezentînd drepturile TV pe sezonul 2013-2014 şi alte 6 milioane care înseamnă investiţia Consiliului Local Iaşi în echipa de fotbal.

CSMS a terminat campionatul pe locul 17, dar speră să rămînă într-o primă ligă cu 18 divizionare întrucît CS Severin (poziţia 16) n-a obţinut licenţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
daniel84
daniel84  •  24 Iunie 2013, 19:33

super tare 1 milion de euro drepturi de televizare k ai terminat pe locul 17,???si 6 milioane de la primarie,asa au zis si primaria ploiestiului la inceputul campionatul k premiaza echipa locala cu 4 milioane dak fac performanta,si acum nu stiu de unde sa scoata banii,si astia din Ploiesti au facut performanta,csms a facut si ea performanta k a retrogradat si merita o prima consistenta:))

pantzi
pantzi  •  18 Iunie 2013, 22:41

pai oricum trebuie retrogradata Steaua si poate ramane Iasul

id45
id45  •  18 Iunie 2013, 19:41
Postat de ertyuiop pe 18 Iunie 2013, 13:51

Culmea tupeului, retrogradezi dupa care faci galagie ca nu ramai in prima liga....jalnici!

Culmea tupeului e sa fii in faliment si sa ramai in A ... sau sa retrogadezi , dar datorit-a faptului ca patronul , smecher , ce-i fura pe angajatii sai ca sa dea echipei de fotbal , plus ca baga bani la liguta , ramane in A si dupa 2-3 ani , joaca in cupele europene - beton, nu ???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close