FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

OFICIAL Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeș » Contract reziliat după ce a fost criticat public

Iasmin Latovlevici // FOTO: Imago
Iasmin Latovlevici // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 16:33 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 16:42

FC Argeș a anunțat azi că fundașul stânga Iasmin Latovlevici (36 de ani) și-a reziliat contractul.

Apărătorul, care a bifat 40 de partide pentru FC Argeș, nu mai face parte din lotul lui Marius Croitoru, după cum a anunțat azi clubul.

Sorin Constantinescu, poveste incredibilă cu un patron din Liga 1 în cazinou: „Stătea în spatele bodyguardului și zicea: «Pune pe 17, 12, 15! Eu am fost la biserică și am jurat că nu mai pun mâna pe jetoane!»”
GSP LIVE
Sorin Constantinescu, poveste incredibilă cu un patron din Liga 1 în cazinou: „Stătea în spatele bodyguardului și zicea: «Pune pe 17, 12, 15! Eu am fost la biserică și am jurat că nu mai pun mâna pe jetoane!»”

Iasmin Latovlevici și-a reziliat contractul cu FC Argeș

Iasmin Latovlevici și-a reziliat contractul cu FC Argeș. Clubul FC Argeș și fotbalistul Iasmin Latovlevici au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul în vârstă de 36 de ani, originar din Moldova Nouă, a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 40 de partide și a marcat 1 gol 

- comunicat FC Argeș

Decizie vine la doar câteva zile după ce Daniel Stanciu, un oficial al lui FC Argeș, l-a criticat în public, după 0-5 cu Sepsi.

„Ori simți că nu mai poți, ori hotărăști să nu mai continui cu astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! Uitați-vă la meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin trei, patru jocuri din cauza greșelilor lui!", a spus Stanciu la DigiSport. 

El a insistat că erorile lui Iasmin sunt șocante: „Nu au fost greșeli de poziționare sau că a fost driblat, nu, au fost pase date direct la adversar! Aștepți altceva de la un fotbalist cu experiență. Toți spectatorii au cerut în mod expres: «Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!»".

Latovlevici a jucat în 24 de partide în sezonul trecut, iar în stagiunea curentă a bifat 11 meciuri.

Latovlevici, schimbat după 30 de minute în FC Argeș - Sepsi

În minutul 27, la 0-0, Latovlevici a ratat complet o preluare și, în tentativa de a-și corecta greșeala, a comis un penalty evident: l-a faultat în careu pe Păun, mijlocașul lui Sepsi fiind cel care a ajuns primul la minge. 

Iasmin Latovlevici, OUT de la FC Argeș » Contract reziliat după ce a fost criticat public

Imediat după ce Cosmin Matei a marcat de la 11 metri, Croitoru l-a înlocuit pe Latovlevici - huiduit și de fani - cu Geani Crețu.

VIDEO Popadiuc se află la cel mai bun sezon din carieră: „Transferul la o echipă cât mai bună ar fi cel mai mare obiectiv personal!"

Citește și: 

Gabi Tamaș a depus o plângere penală împotriva lui Nicolae Constantin » Ce scrie în document

Un club din Liga 1 îl vrea pe Laurențiu Reghecampf: „Mâine l-aș pune antrenor. Dar el vrea la FCSB. Nu înțeleg de ce nu-l pune Gigi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
o_bic
o_bic  •  09 Noiembrie 2022, 03:34

Stanciule,esti de o prostie...

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  09 Noiembrie 2022, 02:14

Se cauta tap ispasitor. Latovlevici trebuia de demult trimis acasa, inca din campionatul trecut. Totusi, nu Lato e de vina pentru ce s a intamplat cu Sepsi...Dupa inlocuirea lui (gest de "mare" antrenor, facut la nervi), echipa a mai luat 4 goluri (si putea sa mai ia). O fi fost tot din cauza lui Latovlevici?

Binke2022
Binke2022  •  08 Noiembrie 2022, 23:32

Nu avem dep de scouting, nu avem oameni in conducere, cu putere de decizie si care sa aibe experienta in a manageria un club. IPA alias Jan Vladoiu este de decor, nici macar “director de imagine” nu mai este… ca s-a ascuns intr-o vagauna de ceva timp Stanciu este un profitor si bagator de seama, care nici asta nu poate decide nimic Coman este un bun profesionist dar din pacate cred ca nu este pe placul lui boss Gentea. Daca vrem rezultate ne trebuie o conducere adevarata, nu lingai

Vezi toate comentariile (6)
Comentează