FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 22:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ţicleanu: "E momentul ca publicul să fie alături de noi, am emoţii"

Aurel Ticleanu
Aurel Ticleanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2010 00:00

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat că are emoţii ca un student înainte de examen, în vederea partidei cu Poli Timişoara.

"Sîntem cu toţii dezamăgiţi că nu avem în acest moment decît un punct. Nu avem punctele pe care trebuia să le avem în acest moment şi din alte motive. Consider că noi nu am intrat cu toate motoarele în acest campionat, pentru că am avut jucători importanţi, de care nu ne-am putut folosi în acest început de campionat.

Avem nevoie de aportul tuturor la acest meci, am lucrat bine în această săptămînă. Vrem să avem parte de arbitraje corecte, nu cerem ajutoare. Vom da piept cu o echipă foarte bună a campionatului. Jucătorii lui FC Timişoara sînt superprofesionişti şi vor lupta pentru a demonstra antrenorului că merită să joace apoi în meciul cu Manchester City.

Este momentul ca publicul să fie alături de noi. Probabil au văzut că putem face lucruri bune. Este vremea să aducem lumea la stadion. Am emoţii ca orice student înainte de un examen, de fapt ca unul care se pregăteşte şi nu vrea să rateze acel examen. Cînd nu te pregăteşti eşti nepăsător", a spus Ţicleanu, conform Mediafax.

Partida Universitatea Craiova - FC Timişoara, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe stadionul "Ion Oblemenco".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
flafy
flafy  •  14 August 2010, 14:58

sper sa fie stadionul plin la Craiova ca asa-i frumos! si sper ca stiinta sa castigea sau macar sa obtina un egal in orice caz cu atmosfera care va fi acolo Poli nu va castiga!Hai Stiinta!!!

ffffis
ffffis  •  14 August 2010, 13:48

stima pt dl ticleanu si succes,dar nu in meciul cu poli !cel mai bun sa castige !

markk
markk  •  14 August 2010, 13:42

forttza stiinta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează