FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA, AZI, 20:00, GSP TV

Ienei: "Marea surpriză ar fi ca Timişoara să ia titlul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, crede că Unirea Urziceni merită să cîştige acest campionat, dar că marea surpriză ar fi ca Timişoara să obţină punctele de la TAS şi să cîştige titlul.

"Urziceniul a fost echipa care a avut o constanţă formidabilă în acest campionat. Merită să cîştige acest campionat. Totuşi, au un meci destul de greu cu Steaua. Chiar dacă "roş-albaştrii" nu au o echipă de fotbal competitivă, dacă au încredere în ei, jucătorii pot face surpriza la Urziceni.

Marea surpriză ar fi ca Poli Timişoara să ia punctele înapoi şi să cîştige titlul. Cei de la Poli nu s-au concentrat în acest campionat din cauza celor 6 puncte. Era mai bine să se ştie fiecare echipă pentru ce joacă", a spus Emeric Ienei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  10 Iunie 2009, 17:27

Asa e cand ai minte putina. Cea mai mare surpriza ar fi fost sa ia Dinamo titlul de fapt. Pentru ca au avut conducatori inepti. Echipa a fost in tot returul o singura etapa pe primul loc, dupa ce au batut pe Timisoara (fotbalistic vorbind, adica tinand cont de cele 6 puncte ale Timisoarei). In tur cam la fel. Dar ei au tinut-o una si buna ca au condus de la un cap la altul cand n-a fost nici pe departe asa. Asta ar fi fost surpriza, nu Timisoara, care a fost prima marea majoritate a timpului...

 •  10 Iunie 2009, 17:00
Postat de george_ionutz_93 pe 10 Iunie 2009, 16:00

Imi pare rau sa il contrazic pe domnul Ienei dar pentru o echipa care la inceputul sezonului a avut ca obiectiv si titlul nu cred ca ar fi o surpriza asa mare sa il castige, deoarece s-au investit bani akolo mai multi ca la Urziceni, asa ca marea surpriza este Unirea.

Pai daca ai fi citit de vreo doua ori ai fi inteles contextul!ar fi o mare surpriza sa castige Timisoara campionatl dupa toate ce s-au petrecut in ultimele etape!oricum e clar ca Urziceniul ar merita sa castige campionatul pt tot ce au reusit sa faca din nimicul pe care l-au avut!numai bine!

 •  10 Iunie 2009, 16:44

forta vio0la

Vezi toate comentariile (6)
Comentează