FOTBAL  »  Superliga  »  REVINE PIŢURCĂ?

Ienei: "Piţurcă mi-a zis că s-ar putea să revină, acum situaţia e în stand-by!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Premium Liga, GSP TV Emeric Ienei a comentat incertitudinea din Ghencea, Piţurcă ameninţînd cu plecarea dacă nu i se vor realiza anumite cerinţe, de către patronul Gigi Becali.

"Piţurcă a cerut o garanţie, în bani, dar nu ştiu şi nici nu vreau să dezvolt problema. Eu am vorbit cu Piţurcă şi mi-a zis că s-ar putea să revină, vor mai vorbi săptămîna viitoare, acum situaţia e în stand-by. O să mai vorbească şi poate se schimbă lucrurile.

Eu cred că singurul motiv sînt declaraţiile patronului la adresa jucătorilor, a suporterilor. Cînd Gigi Becali, în faţa spectatorilor, în entuziasmul lui că a jucat mai bine echipa, vorbeşte despre tiki-taka şi alte lucruri... Au fost permanent discuţii pe tema asta", a zis Ienei la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
stelutawillis
stelutawillis  •  07 August 2010, 19:35

Piturca a facut lucruri foarte bune de cand a venit la Steaua, dar daca este barbat adevarat ar trebui sa ramana la Steaua nu sa plece dupa doua etape...

ionutcristian6
ionutcristian6  •  07 August 2010, 18:43

Nea Piti nu a frecat el degeaba atata timp jocurile de noroc ,stati voi linistit ca e hot :) Daca s a suparat Becali e clar ca e vorba de o suma mare acolo sau poate chiar actiuni din club.Oricum cu nea Piti nu e de glumit ,asa a facut si in 2004.Sper sa se ajunga la o intelegere ca echipa asta ajunge bine de tot

modoste
modoste  •  07 August 2010, 18:31

dupa ce ca esti frustrat, mai esti si semianalfabet :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează