FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 3-1

Ieșenii au câștigat cu Gaz Metan, dar critică situația fotbalului românesc: "E o rușine ce se întâmplă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 23:06

Nicolo Napoli și jucătorii lui Poli Iași s-au arătat mulțumiți pentru victoria din etapa a doua cu Gaz Metan, scor 3-1, însă critică dur situația în care a ajuns Rapidul.

"Nu e o seară minunată. A fost un meci foarte echilibrat. Am vorbit cu băieții la vestiare pe timpul pauzei și le-am zis că mai avem 45 de minute pentru a câștiga meciul. Important e că am luat 3 puncte", a declarat Nicolo Napoli la Dolcesport.

Ionuț Voicu a vorbit despre partidă, dar și despre fosta lui echipă, Rapid. Fundașul care a jucat 3 ani în Giulești critică în termeni extrem de duri conducerea Rapidului.

"A fost un meci foarte greu, am alergat foarte mult, dar cred că în această seară am fost echipa mai bună. Azi ne-am dorit victoria mai mult ca adversarii, mai ales în repriza secundă.

E frustrant să începi campionatul și să nu știi cu cine joci, mai ales pentru echipele care trebuiau să joace în prima etapă cu Rapid. De Rapid îmi pare foarte rău, dar trebuia să se facă mai mult la acest club. Jucătorii de acolo au promovat de două ori, ei și-au făcut datoria. Și conducerea trebuia să-și facă datoria. Trebuie să facem un campionat mult mai curat. Cine are bani să rămână în Liga 1, cine nu să plece. E foarte greu și pentru noi jucătorii", a adăugat Ionuț Voicu.

"Importantă e victoria într-un asemenea meci greu. A trebuit să muncim foarte mult pentru această victorie. Trebuie să continuăm pe acest drum. E o rușine ce se întâmplă în fotbalul românesc. Îmi doresc să jucăm în 14 echipe, dar nu vreau să comentez mai mult" Andrei Cristea

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  30 Iulie 2016, 08:49
Postat de commy_d pe 29 Iulie 2016, 23:41

Ca să nu mai zic ,se spune "sunteți",nu sunteți

Incerci s-o faci pe desteptul , dar esti snob si prost e bubui !

vladutz13
vladutz13  •  30 Iulie 2016, 01:35

Mda bine, rusinos a fost cum s-au prezentat ei in meciul cu Hajduk Split... o echipa venita dintr-un campionat plasat sub Liga 1 aflata in cel mai rau moment din istoria ei. Rusinos este cum a ratat el cu poarta goala la 2-0 pentru Iasi, cand ar fi inchis calificarea si in turul de acum ar fi fost capi de serie... Sa mai zic? N-are sens.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Iulie 2016, 01:17
Postat de commy_d pe 29 Iulie 2016, 23:39

Si tu tot în comunism trăiești mă nene,daca folosești în context "î" din "i"

Daca er comunism ma intoarceam acasa pe jos si daca as fi avut putere cu adevarat as fi inchis Protv , Antena 3 si celelalte televiziuni asa zise private , As fi lasat nu mai TVR CULTURAL plus 1 ,2 si 3 . Gata se termina cu click-urile si cu rating urile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează