FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - PANDURII, VINERI, 20 NOIEMBRIE, 18:00

Ieşenii nu concep ca partida cu Pandurii să nu se joace în Copou

Poli Iasi
Poli Iasi

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2009 00:00

Vicepreşedintele Politehnicii Iaşi, Pavel Hodea, s-a declarat revoltat de propunerea ca meciul cu Pandurii să se joace în alt oraş şi a catalogat ideea gorjenilor drept absurdă.

"Am tot văzut în ultimele zile fel de fel de comentarii ale oficialilor de la Pandurii Târgu Jiu privitor la situaţia noastră şi la meciul din etapa a 14-a. Trecând peste faptul că dânşii nu doresc amânarea partidei, este absurd să solicite mutarea meciului într-un alt oraş. Pentru ce?

Nu vreau să fiu răutăcios, dar probabil cel care a spus acest lucru avea mintea astupată. Nu cumva cei de la Pandurii vor ca meciul să aibă loc la ei acasă?", a declarat Pavel Hodea.

Oficialul din Copou a adăugat că jucătorii ieşeni sunt sănătoşi şi nu se pune problema ca alţi fotbalişti să fi avut de suferit din cauza lui Buta, care a diagnosticat cu virusul AH1N1.

"Medicul echipei ne-a transmis că jucătorii sunt bine, nimeni nu mai este răcit. Sâmbătă are loc reunirea lotului şi sunt aşteptaţi la antrenamente toţi jucătorii, mai puţin cei accidentaţi. Singurul care va mai sta la domiciliu două sau trei zile este Cornel Buta, aceasta fiind procedura în cazul persoanelor purtătoare ale acestui vrus", a explicat oficialul ieşenilor.

Sursă: NewsIn

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
 •  13 Noiembrie 2009, 23:06

Nu face mare diferenta daca o sa se joace in alt oras. oricum la cum merge echipa prea multa lume nu o sa vina la meci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează