FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un dinamovist n-a mai rezistat: „Prostul ăsta de Stoican nu vrea să joc! E o glumă de antrenor”

Flavius Stoican // FOTO: Imago
Flavius Stoican // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 12:19 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 16:11

Adus în această iarnă de Dinamo, fundașul Igor Jovanovic (32 de ani) nu a bifat niciun meci pentru formația alb roșie, iar acum se ia de antrenorul Flavius Stoican.

Neutilizat nici în meciul cu CSU Craiova, 1-6, apărătorul croat ar fi avut o reacție dură la adresa antrenorului Flavius Stoican, pe care l-a criticat într-o discuție purtată cu un fan pe Instagram.

Nicolae Badea nu-l iartă pe Iuliu Mureșan: „A spus că nu pot să fiu decât cel mult un consultant”
DINAMO
Nicolae Badea nu-l iartă pe Iuliu Mureșan: „A spus că nu pot să fiu decât cel mult un consultant”

Igor Jovanovic a răbufnit la adresa lui Stoican: „O glumă de antrenor! Cel mai prost pe care l-am văzut”

„Prietene, eu nu am jucat nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a reacționat Jovanovic pe Instagram, după ce a fost criticat de un fan, care i-a trimis mai multe semne obscene, potrivit Fanatik.

Jovanovic a venit după o perioadă în care nu s-a antrenat, a avut și vacanță, a făcut totul separat. Din discuțiile cu el, mi-a spus că este destul de greu să ajungă la 100%. Eu aveam nevoie de jucători care să fie pregătiți fizic. De aceea am preferat să joc cu Ehmann și Patriche, cu un plus pentru Ehmann, care nu a făcut o partidă rea cu FCSB.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo, după Dinamo - FCSB 0-3

  • Igor Jovanovic a mai jucat la două cluburi în România, Sepsi (2018/19) și Astra (2021). În total, croatul are 44 de partide în Liga 1.
  • Jovanovic (1,86m), care lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, a mai jucat în carieră pentru Burghausen, Kleve, TPS, Babelsberg, Erfurt, FF Jaro, Miedz Legnica, Bnei Sakhnin, Panetolikos și Seongnam.
  • 200.000 de euro e cota de piață a lui Jovanovic, conform Transfermarkt

VIDEO Iosif Rotariu: „Dinamo e o echipă dezorganizată din toate punctele de vedere”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Reacție dură după umilința lui Dinamo cu CSU Craiova: „Ce se dorește? Mai jos de atât nu se poate! » Ce spune despre Chesneau

Verdict categoric la GSP LIVE: „Vinovați sunt jucătorii lui Dinamo! Nu au valoarea necesară pentru acest club. Ce l-a recomandat pe Chesneau?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
trink
trink  •  12 Februarie 2022, 00:59

UMILINTA! numele tau e dinamo!

trink
trink  •  12 Februarie 2022, 00:58
Postat de creeperno115 pe 11 Februarie 2022, 22:42

Conform transfermarkt avem lot peste fcu craiova dar ei au batut botosani, noi nu. Deci antrenorul e problema

conform a ce se vede sunteti umilinta intruchipata!

creeperno115
creeperno115  •  11 Februarie 2022, 22:42

Conform transfermarkt avem lot peste fcu craiova dar ei au batut botosani, noi nu. Deci antrenorul e problema

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close