LIGA 1  ·  BELGIA - PANAMA 3-0

Îi face Gigi ofertă? ;) » Un oficial stelist dă asigurări: "Penedo poate prinde un contract mult mai bun decât cel de la Dinamo"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Luni, 18 Iunie 2018

Jaime Penedo (36 de ani) a bifat azi prima apariție la un turneu final, în meciul pierdut de Panama în fața Belgiei, 0-3. După 45 de minute în care a avut 4 intervenții salvatoare, goalkeeper-ul dinamovist nu a mai rezistat și în repriza secundă în fața starurilor de zeci de milioane ale Belgiei.

Evoluția portarului dinamovist a fost lăudată de fostul mare portar Helmuth Duckadam, în prezent președinte de imagine la FCSB.

"Cred că şi-a făcut treaba cât a putut el de bine, pentru că totuşi a jucat împotriva Belgiei, a lui Lukaku, un atacant care, din punctul meu de vedere, ar putea să fie o revelaţie la acest Campionat Mondial.

Cu siguranţă Penedo va avea oferte după acest Mondial, cu toate că joacă la o națională micuţă, fără pretenţii. Va mai încasa, cu siguranţă, goluri, dar eu cred ca va fi remarcat şi, chiar dacă are 36 de ani, eu cred că mai poate prinde un contract de un an-doi, pe bani mai mulţi decât la Dinamo", a declarat Duckadam, la TV Digi Sport.

Jaime Penedo și-a prelungit recent înțelegerea cu Dinamo pentru încă un sezon, însă ar putea părăsi formația din "Ștefan cel Mare" în cazul în care va primi o ofertă avantajoasă după acest Campionat Mondial.

Panama face parte din Grupa G de la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde se mai află Anglia, Tunisia și Belgia. 

Vezi aici toate detaliile meciului Belgia - Panama 3-0

Citește și:

Comentarii (11)

cainelup  •  19 Iunie 2018, 12:41

"eu cred că mai poate prinde un contract de un an-doi, pe bani mai mulţi decât la Dinamo" - un contract, cum ar fiiiiii.....așaaa....exemplu la întâmplare...... la voi pe pășune ?! Șterge-ți gurița, ”oficialule” !!!

ios_ge  •  19 Iunie 2018, 11:02

Titlul este un "fake news". Duckadam NU este "un oficial stelist". Ar trebui sesizat CNA. Si pentru faptul ca articolul nu este semnat.

Costi Costica  •  19 Iunie 2018, 10:11

ura de a vedea ca e unul mai bun ca al vostru de la fcsb ura si bani prostului asta a uitat ca bani *** se duc vorba romaneasca neaosa *** huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off