FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi va lua biroul » Daniel Stanciu se pregăteşte să îi ia locul lui Constantin Anghelache

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 21:49

Daniel Stanciu urmează să discute astăzi cu oficialii dinamovişti despre sosirea lui în fruntea staff-ului administrativ şi prima mutare va fi să-i ia locul lui Constantin Anghelache.

Zi importantă astăzi în Ştefan cel Mare. Antrenorul Mihai Teja urmează să se întîlnească, la sediul clubului, cu oficialii grupării spre a parafa actele pentru doi ani şi jumătate. Mai ales că joi este reunirea formaţiei.

Totodată, este aşteptat şi Daniel Stanciu, ex-directorul general al lui ASA Tîrgu Mureş, care să devină numărul 1 executiv la Dinamo. " Constantin Anghelache refuză să plece de la club, însă Daniel Stanciu urmează să preia biroul lui, pentru început", au comentat apropiaţi ai grupării.

Două mutări
Se va discuta şi despre transferurile de la echipă, cine pleacă şi cine va sosi în Ştefan cel Mare. Tot astăzi se pot semna actele revenirii lui Marius Niculae în Ştefan cel Mare, "Săgeată", 34 de ani, ajungînd, în prealabil, la un acord de principiu cu "cîinii". Se doreşte a se rezolva şi transferul lui Andrei Marc, 21 de ani, de la Ceahlăul, pentru ca el să înceapă de joi cu echipa.

"Cred că, la fel ca anul trecut, vom termina între primele patru echipe, pentru că este o diferenţă mică de puncte. Împreună cu domnul Teja, un antrenor tînăr, care cred că va face treabă bună, ne-am putea bate la campionat din sezonul viitor" (Vali Lazăr, mijlocaş Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  05 Ianuarie 2015, 20:13

Doamne ajuta sa-i i-a Birou dar si atributiile tehnice, practic sa fie nr 1 exact cum a spus el, asta e conditia pe care trb sa o respecte Negoita, hai negoita adu-l pe Stanciu, fa-ne si noua pe plac macar odata

zecs93
zecs93  •  05 Ianuarie 2015, 16:24

Fanatiku a spus ca D.Stanciu nu vine pentru ca Negoita a refuzat sa-l dea afara pe nea Costica, atunci venirea lui D.Stanciu la Dinamo este utopica, sper sa ma insel, iar negoita sa se gandeasca in ceasul al 12 la performanta, sper din tot sufletuu sa vinaaa D.stanciu pentru ca este un profesionist, este cel mai bun din Romania ca manager general, eu nu mint ca nu pot vb lui Moflea :))

neuer1606
neuer1606  •  05 Ianuarie 2015, 12:58

Este 05.01.2015 si inca lucrurile nu sunt clare la Dinamo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează