FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB -

Ilfovenii vor să producă surpriza etapei în weekend și speră să câștige în fața vicecampioanei la Voluntari: "Steaua? Mergem să-i batem!"

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 10:54

Fără să cunoască gustul înfrângerii cu Dorinel Munteanu antrenor în L1, jucătorii de la Chiajna vor să facă tot ce pot pentru a învinge FCSB duminică seară. Chiar dacă a câștigat campionatul cu Steaua în sezonul 2004-2005, Dorinel Munteanu crede că partida din weekend e una obișnuită, pe care trebuie să o câștige pentru a rămâne în primul eșalon și în acest sezon.

"O să fie un meci oarecare. Ce dacă jucăm cu Steaua? Pentru mine este un singur obiectiv, ca echipa pe care o conduc să facă un joc bun. Şi, bineînţeles, nu mergem în plimbare la Voluntari. În fotbal nu este nimic imposibil.

Eu am speranţe şi încredere că nu obiectivul de a ne salva de la retrogradare este obiectivul nostru real. Fără atitudine, fără muncă, nu putem să facem nimic. Sigur, poate unii mai râd pe la colţuri, dar eu știu foarte bine ce vreau de la echipa mea. Mergem să încercăm să-i batem", spune antrenorul de 50 de ani.

Pentru Andrei Prepeliţă vor fi trăiri speciale duminică seară. Mijlocaşul Chiajnei a jucat timp de patru ani la FCSB și abia așteaptă confruntarea cu fosta lui echipă. "Chiar dacă acolo am trăit clipe frumoase, am câştigat trei campionate și Cupa, am jucat în meciuri în cupele europene, Liga Campionilor și Europa League, acum trebuie să fac tot posibilul să-mi fac datoria aici, unde sunt, şi să câştigăm noi dacă se poate", a declarat fotbalistul de 32 de ani.

8,00este cota caselor de pariuri pentru victoria Concordiei în fața FCSB-ului, vicecampioana având cota 1,35 pentru a se impune în meciul de duminică seară

  • FCSB - Concordia Chiajna e duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1075571885931366
Pierre Carusso  •  04 Octombrie 2018, 14:22

bati câmpii dorinele,tie tia dat viitorul cu terenu' n cap sàptàmâna trecutà în cupà. la scor de neprezentare. aiuresti bàtrâne. se aude k luasei alcoolul,lasàte.

ray51
ray51  •  04 Octombrie 2018, 11:52

Ce-as mai rade! Da' sunt constient ca mai mult de o infrangere la scor mic n-au cum sa scoata. Ma gandesc la valoarea individuala a jucatorilor pusi fata in fata. Asta numai daca Dica, pardon, antrenorul Becali nu va face o echipa din rezerve bine platite...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează