FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

FOTO CS Universitatea Craiova i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, la 2 ani de la dramatica dispariție » Gestul lui Mihai Bobonete

România, Craiova, suporterii Științei și microbiștii indiferent de culorile cu care simpatizează nu-l vor uita niciodată pe Ilie Balaci +4   FOTO
România, Craiova, suporterii Științei și microbiștii indiferent de culorile cu care simpatizează nu-l vor uita niciodată pe Ilie Balaci

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 20:54 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 21:52

România, Craiova, suporterii Științei și microbiștii indiferent de culorile cu care simpatizează nu-l vor uita niciodată pe Ilie Balaci, de la a cărui dispariție au trecut azi doi ani. „Minunea Blondă” a decedat la 62 de ani, iar șocul a fost imens în 2018.

Liderul campionatului nu l-a uitat pe Ilie Balaci. Președintele Sorin Cârțu, coechipier și prieten, precum și Alexandru Mateiu, fotbalistul ce poartă acum numărul 8 pe tricou la formația din Bănie, i-au adus un omagiu gloriei oltene, s-au recules la mormântul lui și au depus o coroană de flori. Ar fi dorit mai mulți jucători să vină, dar s-au luat măsuri pe fondul pandemiei și a tot mai multor cazuri printre juveți.

Abțibild-ul de pe mașină

Actorul și comediantul Mihai Bobonete a ținut și el să publice un mesaj emoționant pe Instagram: "Aseară, căutam un ceai la o farmacie de cartier și, când am deschis portofelul ca să iau bani din el, mi-a căzut în palmă un abțibild cu 8ALACI. Mi-au rămas de la Bubu sau de la Dexter, trimise demult. Și după ce am tot lipit peste tot, ăsta era singurul uitat prin portofel și chiar aseară mi-a sărit în palmă. L-am lipit fix pe parasolar ca să-l văd tot timpul când mă uit în sus. Asta se întâmpla aseară și azi, pe 21, se fac doi ani de când Minunea Blondă ne-a părăsit brusc. M-am uitat acum în telefon să văd dacă mai am numărul lui Balaci și am vrut să-i scriu un mesaj scurt... "Mă gândesc la tine, nene Ilie, și nu uit ce am vorbit atunci pe Arenă!".

84 de goluria marcat Balaci în 347 de meciuri în prima divizie în tricoul alb-albastru

7 trofeea luat cu Știința, trei campionate și 4 Cupe, ajungând în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1981-1982, dar și în semifinalele Cupei UEFA, sezonul următor.

FOTO CS Universitatea Craiova i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, la 2 ani de la dramatica dispariție » Gestul lui Mihai Bobonete

Citește și alte știri despre fotbalul din Craiova: 

După Koljic, CS Universitatea Craiova a pierdut încă un titular: „Ratează câteva etape”

Cristiano Bergodi, antrenorul momentului în Liga 1! A transformat Craiova într-o adevărată fortăreață

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
olltteanu
olltteanu  •  22 Octombrie 2020, 13:37
Postat de Stefan Constantin pe 22 Octombrie 2020, 08:11

Ce treabă cs-ul cu Balaci?Clona e înființată în 2013,Balaci a jucat la altă echipă...

Ce treaba are comentariul tau la o asemenea stire? Tu esti cel ce nu are treaba cu nimic.

100000583129623
Stefan Constantin  •  22 Octombrie 2020, 08:11

Ce treabă cs-ul cu Balaci?Clona e înființată în 2013,Balaci a jucat la altă echipă...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  21 Octombrie 2020, 22:30

Eram la pescuit si ascultam la radio cind am aflat ca baimareanul la accidentat grav. Pentru mine el e accidentat si va fi greu sa ajunga la milan .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează