FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-0

Ilie Dumitrescu, încântat de un jucător de la FCSB: „Nu-mi dau seama de asta” » Explică ce probleme mai are echipa lui Toni Petrea

FOTO: facebook.com/FCSBOfficial
FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 07:58 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 10:51

Ilie Dumitrescu a încercat să explice decizia surprinzătoare de la FCSB, din meciul câștigat cu Chindia, 1-0, când Alexandru Buziuc (26 de ani, atacant), introdus la pauză, a fost schimbat în minutul 79.

Fostul membru al „Generației de Aur” l-a lăudat pe mijlocașul Darius Olaru pentru reușita sa, care a adus cele trei puncte pentru formația roș-albastră.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Darius Olaru

„M-am tot uitat la băiatul ăsta. El dă goluri doar cu stângul, deși eu știu că e dreptaci. Nici nu mai știu dacă e dreptaci sau stângaci. A avut o execuție foarte, foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Ulterior, fostul antrenor a analizat și prestația echipei lui Toni Petrea și a explicat ce probleme crede că mai are FCSB de rezolvat în perioada următoare.

„FCSB a controlat jocul. Echipa are reacție când pierde mingea și mi-a plăcut și atitudinea după cele trei înfrângeri. Nu am crezut nicio secundă că poate face ceva Chindia.

Dar te-aștepți să existe o consistență la FCSB. Nu au mai fost acele combinații care erau cu Man, Tănase și Coman pe teren. Acum  Toni Petrea trebuie să cristalizeze o formulă de start în care să apară un număr 9. Trebuie să dea mai multă încredere lui Vukusic sau Buziuc.

Tănase are cel mai bun randament ca inter, iar Coman în partea stângă. Octavian Popescu nu poate da maximum de acolo. E greu să joci cu spatele la poartă”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

VIDEO Președintele Chindiei, concluzii după meciul cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB - Chindia: 

Toni Petrea, ironizat, în direct la TV, după discursul de la final: „Senzațional! Merită un premiu”

Ilie Dumitrescu dă de pământ cu hotărârea lui Becali: „N-aș fi făcut niciodată asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steauaeuna
steauaeuna  •  21 Februarie 2021, 13:26
Postat de cornelconasu pe 21 Februarie 2021, 12:46

Dacă fcsb nu era împinsă ușor, ușor de Cojocaru care le-a dat multe lovituri libere inexistente din apropierea careului în schimb nu a văzut altele similare pentru Chindia , echipa din Berceni nu câștiga aseară ! Pe Cojocaru nu îl recuză fcsb ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Februarie 2021, 12:46

Dacă fcsb nu era împinsă ușor, ușor de Cojocaru care le-a dat multe lovituri libere inexistente din apropierea careului în schimb nu a văzut altele similare pentru Chindia , echipa din Berceni nu câștiga aseară ! Pe Cojocaru nu îl recuză fcsb ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează