FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Dumitrescu, despre noul scandal de la Dinamo: „Eu așa am auzit, am această informație”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la Dinamo
Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 21:50

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, n-a ezitat să vorbescă despre noul scandal izbucnit la Dinamo: jucătorii au refuzat să dispute amicalul cu FC Voluntari și au pus la cale un protest la adresa conducerii - DETALII.

  • CONTEXT: Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren!
  • Supărați pe conducere, dinamoviștii au boicotat meciul, deranjați că nu și-au primit toate salariile restante. 

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a primit o informație conform căreia fotbaliștii de la Dinamo n-ar fi încasat nici măcar un salariu în 2020. Din ce se știe oficial, restanțele dinamoviștilor datează din februarie. 

„Nu știu dacă am informația corectă, dar am auzit că jucătorii de la Dinamo n-au primit niciun salariu în acest an. Dacă informația e corectă, nimeni de la Dinamo n-a încasat vreun ban în acest an. Cred că există motive să nu ieși la un antrenament”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Deznodământ la Săftica, după revolta care a anulat amicalul cu Voluntari. Cum au fost calmați jucătorii lui Mihalcea

Conducerea le-a promis din nou jucătorilor că-și vor încasa banii. Astfel, fotbaliștii lui Adi MIhalcea au mai fost calmați, ei anunțând că vor fi prezenți luni dimineață la antrenament. Marți, Dinamo ar trebui să dispute un amical cu Astra.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Jucătorii lui Dinamo au boicotat amicalul cu Voluntari! Florin Prunea iese la atac: „Foarte bine au făcut!”

DINAMO. UPDATE Deznodământ la Săftica, după REVOLTA care a anulat amicalul cu Voluntari. Șefii au cedat în fața jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jenny10
jenny10  •  07 Iunie 2020, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  07 Iunie 2020, 02:06

Asta cu niciun salariu primit e gogoasa, altfel si-ar fi depus toti memorii in secunda 2 , ideea e ca sunt intarzieri de 2 luni maxim dar Negoita dupa ce ca e mincinos infect, mai e si hotz, si fura banii din club, acum ca au virat spaniolii banii, si-a bagat in buzunar penru alte implanturi, pai asta merita batut maa, nu inteleg de ce nu riposteaza macar SUD DINAMO, ca PCH-ul e cumparat demult de Negoita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează