FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, devastator în direct la TV, la adresa „perlelor” de la FCSB: „Nu ai cum să faci pasul la o echipă de top așa!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Dennis Man și Florinel Coman +16   FOTO
Ilie Dumitrescu a vorbit despre Dennis Man și Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 19:46 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:24

Ilie Dumitrescu (51 de ani) le-a atras atenția lui Dennis Man (21 de ani) și Florinel Coman (22) de la FCSB, cu privire la faptul că aceștia nu fac faza defensivă în timpul meciurilor.

De curând, fostul fotbalist declara faptul că a aflat de la Adi Popa cum că nu toți fotbaliștii de la FCSB se antrenează la capacitate maximă, aceștia fiind oricum siguri de titularizare! Acum, Ilie Dumitrescu a oferit completări, meționând că Dennis Man și Florinel Coman se antrenează bine. Chiar și așa, le-a găsit o mare hibă: cei doi nu fac deloc faza defensivă!

Ilie Dumitrescu: „Nu ai cum să faci pasul la o echipă de top așa!”

„Sunt foarte sensibili ei, cum apare ceva în presă. Nu se acceptă critica în zona aia. Man, Coman și Tănase nu se află în lista celor care nu se pregătesc. Man și Coman se pregătesc foarte bine, dar sunt momente în joc în care statutul lor ca jucători le permite relaxarea asta. Fac o comparație cu Deac: o să vedeți că Deac marchează, dar când echipa adversă intră în posesie, el acoperă zona. Nu există ca fundașul de bandă al echipei adverse să creeze superioritate. 

Nu poți să tratezi într-un fel meciurile la echipa de club și la echipa națională să te transformi. Nu poți să joci doar când ai mingea, dacă vrei să fii transferat pe o sumă importantă de bani. Sunt detalii care fac diferența într-un meci. Mai ales în zona în care tu nu ai reușite la nivel european, adică goluri în Cupele Europene, n-ai reușite nici la echipa națională. 

Vin scouteri să te vadă la un meci în campionat. Dacă joci doar când ai mingea, indiferent de nume, nu ai cum să faci pasul la o echipă de top. Eu asta am observat din meciurile FCSB-ului. Sunt foarte mulți jucători din Croația, Serbia, din alte țări, care fac pasul către echipe mari și sunt pregătiți. Pentru că tratează serios cele două momente în fotbal: atunci când ești în posesie și atunci când nu ești”, a declarat Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Astra - FCSB 3-2

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Vintilă se pregătește de meciul cu FC Botoșani cu citate din Arsenie Papacioc: „Nu te teme de cei care te bârfesc”

Gigi Becali a reacționat după ce clubul a fost dat în judecată: „Să vedem ce o să obțină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
81mada
81mada  •  04 Iulie 2020, 22:19

Hai ma Ilie, ai primit tu vreun telefon sa ti reafirmezi vorbele, oricum astia sunt diamante , perle, giuvaere pana mea cri mai scump si pretios pe lumea asta. Astia par ca s au saturat de fotbal si noi asteptam minuni, aia de afara daca nu si revin ii trimit impachetati gratis, dau si bani sa plece inapoi, mult prea multe figuri talente impresii, se simt stapanii lumi, problema e ca gigi vrea sa scape de ei , sa si recupereze banii, lor li se rupe au contracte beton, castiga bani foarte multi, gigi pierde

mihai_bn
mihai_bn  •  04 Iulie 2020, 20:30

Așa au fost învățați! Totul pleacă de la copii și juniori. Dacă nu se schimbă măcar acum (și încep să facă și faza defensivă), e greu de crezut că se vor schimba la 25-26-27 de ani. Dacă Man ar face ambele faze, cu siguranță s-ar găsi echipe care să plătească peste 10 milioane de euro pe el. E valabil și pentru Mocan. Dacă nu se schimbă, în 3-4 ani se transferă cu succes în gloriosul campionat al Emiratelor Arabe Unite.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează