FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu exclude revenirea la FCSB: „Nu poți lucra cu Gigi Becali! Vreți să fiu decor?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 20:28

Ilie Dumitrescu spune că n-ar accepta să meargă alături de Edward Iordănescu (40 de ani) la FCSB pentru că nu își dorește să mai lucreze cu Gigi Becali.

„Ca să fii util într-o societate trebuie să faci anumite lucruri. Ce să fiu acolo, decor? Ce să fiu cu Gigi, decor? Nu poți să lucrezi cu Gigi. Nu-și dorește un om care să vină să ajute. Are echipa făcută”, a explicat Ilie Dumitrescu la TV DigiSport. 

Declarațiile lui Dumitrescu, fost antrenor la Steaua în 2010, vin după ce Edi Iordănescu l-ar fi propus pe postul de manager. (Detalii AICI)

„Edi are un plan”

Fostul tehnician al „roș-albaștrilor” a dezvăluit și ce a discutat cu Edi Iordănescu despre FCSB: „Eu vorbesc cu el. M-a întrebat despre jucătorii Stelei, cum îi văd. Dar eu nu pot să-i spun unei persoane dacă să se ducă sau nu la o echipă. Eu sunt ancorat ca analist sportiv la meciurile lui FCSB. Dar pe ce post să merg eu acolo? Nu cred că are nevoie de consilier. Eu nu sufăr să fiu implicat în ceva. Mulțumesc lui Dumnezeu sunt foarte bine. Ce să fac eu la FCSB?

Când eu am vorbit cu Edi nu avusese nicio discuție cu Gigi Becali. Probabil a primit niște semnale că ar fi dorit. El e un antrenor cu personalitate. Mie mi-a plăcut foarte mult dialogul cu el. Își dorește performanță. Are un plan foarte bine pus la punct”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„E important un om ca MM pe bancă. Ai nevoie de o astfel de persoană acolo. Eu dacă aș fi antrenor aș avea nevoie de un om ca MM pe bancă. Aș mai vrea doi-trei asistenți. Sunt momente când nu acoperi tu tot tabloul. Și Guardiola are nevoie, ați văzut că vorbește mereu cu Arteta” Ilie Dumitrescu despre MM Stoica

Citește și:

Edi Iordănescu îl vrea pe Ilie Dumitrescu alături de el la FCSB: „Aș merge cu el oriunde, până în pânzele albe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 11:04

Gigi Becali lucrează cu oamenii prin inteligența emoțională...antrenorii ce au fost, s au ridicat vreodată la nivelul salarial oferit de Gigi? Ești special ca antrenor? Lucrezi bine cu el,exemplul lui Olaroiu, altcumva ești terminat dacă ești slab ,ca antrenor...

433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 09:49

Bună ziua oameni buni, reguli simple respectate de toată lumea, antrenorul să le scrie în contract de la bun început...gigi vrea, gigi face, să nu existe asa ceva...cine încalcă regula plăteste.....

fibra
fibra  •  19 Mai 2019, 08:58

Nu e nimic de comentat.Cand ajunge clovnul imparat asa se intampla,adica circ.Sa vedem urmatorul decor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează