FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

Ilie Dumitrescu explică decizia lui Dan Petrescu de a pleca de la CFR Cluj: „El a spus deja mai mult decât trebuie”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 09:51 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 10:33

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, 1-2, după un meci campioana a acuzat prestația arbitrilor. 

După ce Dan Petrescu a anunțat că vrea să plece după meciul cu AS Roma (programat joi, în grupele Europa League), Ilie Dumitrescu a analizat situația de la CFR Cluj și motivele deciziei lui Dan Petrescu.

„Este un antrenor care n-a avut nicio pauză în acest proiect! El a construit echipa. Cred că nu doar arbitrajul l-a făcut să spună asta în direct. El a spus deja mai mult decât trebuie.

Sunt mai multe lucruri care au dus aici! El a cerut să fie transferați mai mulți jucători! A făcut performanță cât timp a primit jucătorii pe care și i-a dorit. CFR este o echipă care suferă în anumite momente și nu are jucători de viteză”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu 

FOTO Imagini tari de la CFR Cluj – Gaz Metan

+23 FOTO

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:   

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
201570630489078
Ionescu Danut  •  02 Noiembrie 2020, 10:50

„Păi cu penalty-ul Voluntariului de etapa trecută cum facem, nea Dane barosane venit din străinătate? Nea Dane, oare Itu trebuia eliminat?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Noiembrie 2020, 10:40

Dan Petrescu este de Nationala ! A sosit timpul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează