FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după egalul smuls de CS Mioveni cu FCSB » Ce a remarcat la trupa lui Pelici

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 10:02 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 10:13

După CS Mioveni – FCSB 1-1, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, pentru cum a pregătit meciul.

Fostul internațional a lăudat jocul argeșenilor și a apreciat modul în care Pelici a organizat echipa în duelul contra roș-albaștrilor și cum le-a cerut jucătorilor să nu se retragă în fața propriului careu.

Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”

Ilie Dumitrescu, după CS Mioveni – FCSB: „Echipa lui Pelici e un adversar incomod”

„Mă așteptam să fie un meci complicat pentru FCSB, așa cum spuneam la început. CS Mioveni e o echipă care face foarte bine un presing de întâmpinare, iar asta s-a văzut. Cei de la Mioveni au jucat chiar dur, au dus jocul la limita regulamentului.

CS Mioveni e o echipă care nu se apără, cum a făcut Chindia, care s-a retras în 16 metri în repriza a doua a meciului cu FCSB. Echipa asta se apără foarte sus, între 25 și 40 de metri, astfel e foarte greu să joci în spatele liniei lor de fund. Face un presing de întâmpinare foarte bun, e un adversar incomod. Mioveni e echipă foarte bine organizată”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În a doua repriză au fost pe luptă, au schimbat sistemul, știam ce urmează, eram pregătiți. Avem o echipă cu suflet mare, fiecare dintre noi ne batem pentru fiecare palmă de pământ. Sperăm să rămânem în Liga 1 la finalul anului. 

Chiar dacă nu mereu facem cele mai spectaculoase jocuri, dar mereu avem determinare. Am vrut să nu le dăm spații, am reușit să le respingem centrările, având 3 fundași centrali de gabarit. Au mai avut vreo două ocazii, dar și noi puteam da lovitura pe final. Dat a intrat cu patinele în teren, abia a stat în picioare în prima repriză. Azi a făcut un alt joc, ne dă speranțe
- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Și MM Stoica l-a lăudat pe Pelici

Înainte de meciul direct, și Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, l-a lăudat pe Alexandru Pelici.

„Pelici îşi organizează foarte bine echipa pe faza defensivă. Tot timpul l-am apreciat pentru că a avut rezultate peste tot unde a fost. Şi mă bucur că acum face rezultate şi în Liga 1, pentru că a fost considerat tot timpul doar antrenorul care promovează echipe în primul eşalon şi după aceea conducătorii îi aduc înlocuitor. Uite că acum cei de la Mioveni, deşi părea că scaunul lui se clatină, au avut încredere şi bine au făcut. Nu ştiu cine ar fi putut să facă atâtea puncte cu Mioveni cât face Pelici, cu jucători cvasinecunoscuţi. Blănaru şi Rusu, cei mai importanţi fotbalişti ai lor, sunt trecuţi de 30 de ani şi au jucat toată cariera în Liga 2 ”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

VIDEO Tănase a izbucnit după CS Mioveni – FCSB

Citește și: 

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

Nici Tănase n-a scăpat » Ce i-a transmis Gigi Becali căpitanului de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  20 Februarie 2022, 11:23

*** dumitrescu face propaganda fecesebista NON-STOP !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1788161314734333
Dzeco Marco  •  20 Februarie 2022, 11:23

BRAVO MIOVENI !!! Printre putinele echipe din Romania care nu au acceptat sa fie satelitii fcsb !!!

1788161314734333
Dzeco Marco  •  20 Februarie 2022, 11:22

Cinste loc, cinste lor, CINSTE MIOVENILOR !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează