FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali i-a dat replica lui Ilie Dumitrescu: „N-are nicio legătură! El era fotbalist!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 07:30 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 09:57

Patronul FCSB, Gigi Becali, îl contrazice pe fostul mare internațional Ilie Dumitrescu, cel care, în urmă cu câteva zile, spunea că Dennis Man (24 de ani) nu ar fi jucat la formația roș-albastră dacă nu exista regula U21, una pe care omul de afaceri vrea să o boicoteze. 

Latifundiarul din Pipera a precizat că Dennis Man era un jucător de valoare și ar fi jucat la FCSB oricum, nu numai datorită faptului că FRF impunea că o echipă să aibă în componență un jucător U21. Man a fost cumpărat de FCSB în septembrie 2016, de la UTA Arad, pe vremea când avea 18 ani. A fost vândut în ianuarie 2021 la Parma, în schimbul a 13 milioane de euro. 

Mihai Stoica, vehement: „Cu Săndoi, naționala U21 nu se califica la European din preliminarii!”
ROMÂNIA U21
Mihai Stoica, vehement: „Cu Săndoi, naționala U21 nu se califica la European din preliminarii!”

Gigi Becali îl contrazice pe Ilie Dumitrescu: „Man era fotbalist!”

„N-are asta nicio legătură. A jucat Man pentru că era regula U21? Nu a avut nicio legătură. Nu e adevărat. 

Man și-a câștigat dreptul să fie în echipă când a dat o deviere și un gol, de atunci a devenit titular. Man era fotbalist”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport. 

Gigi Becali a răbufnit în direct: „Bă slujitorule, ești nebun?”

Luni seară, Gigi Becali a vorbit despre cum decurge demersul pe care acesta vrea să-l facă, pentru ca regula U21 să fie scoasă din fotbalul românesc. Acesta susține că a ajuns la un consens cu ceilalți 15 conducători de club din Superliga. Becali a avut și un derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF. 

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

VIDEO. Povești fabuloase cu Gigi Becali la Monaco, alături de Vali Sălăgean: „Am plecat la noi cu 640.000 de euro. Dădea șpagă în stânga și-n dreapta, câte 500 de euro”

Citește și: 

Rotaru și Becali s-au pus de acord » Propunere revoluționară pentru sezonul viitor din Liga 1

Mihai Stoica, despre situația ingrată a unui fotbalist de la FCSB: „Eu aș vrea să plece, dar cineva trebuie să plătească!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează