FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BOGDAN ANDONE LA FCSB // Ilie Dumitrescu l-a caracterizat pe noul antrenor de la FCSB: „Așa era ca jucător”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 20:46

Ilie Dumitrescu, fost antrenor al echipei roș-albastre, a comentat numirea lui Bogdan Andone ca antrenor al celor de la FCSB și l-a caracterizat pe acesta.

„Eu îl cunosc foarte bine. Ca jucător, el era foarte disciplinat. Se antrena 100%, era un exemplu pentru ceilalți jucători din grup! Îl cunosc foarte bine și știu că este un băiat foarte preocupat. A mers la foarte multe seminarii. Nu are experiență foarte mare ca principal, dar are un mare avantaj, cunoaște foarte bine vestiarul și lotul (nr. Andone a venit cu Teja la FCSB, la începutul anului). Acesta este un argument foarte solid.

În plus, MM Stoica îl cunoaște foarte bine. S-a recurs la o persoană care a fost secundul lui Teja și a lucrat în club. În momentul în care ești în același colectiv, îți dai seama și de capacitatea antrenorului. Cei de acolo și-au dat seama că Bogdan Andone are calități”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Să vedem dacă Bogdan Andone va putea să gestioneze relația cu Gigi Becali. Dacă face asta, ai șanse foarte mari să te impui și în vestiar” Ilie Dumitrescu

Citește și:

Gigi Becali explică alegerea-șoc: „Bogdan Andone e calm, e sigur pe el” + ce i-a cerut și când va interveni peste antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Iunie 2019, 09:57

La ce sa te astepti de la Ilie Dumitrescu ?? Cred ca daca Becali il punea antrenor pe soferul autocarului Fcsb-ului, Dumitrescu tot gasea o explicatie logica la aceasta numire, tocmai pentru a nu-l deranja pe ciobanul fardat !! Pana si asta a ajuns slujitorul ciobanului !!

ray51
ray51  •  05 Iunie 2019, 08:19

Ilie ai inceput si tu cu bla-bla-bla-uri. Ce inseamna sa 'gestionezi' relatia cu Gigi Becali?

energydrik
energydrik  •  04 Iunie 2019, 22:13

Este cel mai bun antrenor si pentru faptul ca ii da *** 500 euro salariu/luna si 3000 euro bonus daca intra in grupele europa league si castiga campionatul. In plus, nu accepta ordine doar din loja, asa cum a spus noul antrenor, el accepta orice, face orice pentru ***! sta *** intr-un picior etc etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează