FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport
Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 18:15 / Actualizat marti, 14 martie 2023 18:34

Cristian Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit că atacantul brazilian Jo (35), pe care campioana îl testează în aceste zile, are „4-5 kilograme în plus”.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate pe 6 martie, CFR Cluj ia în calcul transferul atacantului brazilian Joao Alves de Assis Silva, cunoscut drept Jo, legitimat în trecut la cluburi precum Corinthians, ȚSKA Moscova, Manchester City și Galatasaray.

Jo a ajuns la Cluj-Napoca, a efectuat vizita medicală și este testat în aceste zile de staff-ul tehnic și medical al campioanei României.

A câștigat 4 trofee cu FCSB și ar accepta să vină antrenor: „M-aș înțelege cu Gigi Becali”
FCSB
A câștigat 4 trofee cu FCSB și ar accepta să vină antrenor: „M-aș înțelege cu Gigi Becali”

Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu a precizat zilele trecute că Jo „este puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu”, iar Cristian Balaj l-a completat astăzi: „Are 4-5 kilograme în plus”.

Prezent în studioul DigiSport, Ilie Dumitrescu a părut amuzat de situația atacantului cu 20 de meciuri pentru naționala Braziliei. „Eu nu cred că va semna cu CFR. Au încercat. L-au văzut...”, a spus acesta.

Cristian Balaj, președinte CFR Cluj: „Vom decide în aceste zile”

Cristian Balaj a afirmat că CFR Cluj nu a decis încă dacă-i va oferi un contract lui Jo, având în vedere condiția fizică a acestuia. Jo n-a mai jucat din noiembrie 2022, când era legitimat la Ceara SC.

„S-au făcut anumite teste, urmează să decidem în aceste zile. Suntem în căutarea unei soluții pe plan ofensiv.

Care este problema dacă era retras? În această perioadă, după ce s-a încheiat perioada de transferuri, poți aduce doar jucători liberi de contract. E liber de contract, s-a răzgândit omul (n.r. - cu privire la retragere). Nu știm în acest moment ce vom face, urmează să fie analizat”, a transmis Balaj.

Experimentul similar cu Julio Baptista n-a funcționat

CFR Cluj se teme să nu repete experiența cu Julio Baptista din 2018, când l-a transferat pe brazilianul trecut pe la Real Madrid și Arsenal după un an și jumătate în care acesta nu mai jucase fotbal.

Cu kilograme în plus, Julio a apucat să joace doar 3 meciuri la CFR în ciuda salariului uriaș, de 40.000 de euro pe lună, apoi a semnat rezilierea în plin sezon, luna martie.

A apărut Jo. L-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. E clar, n-a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată nu s-a semnat nimic. A făcut o vizită medicală.

N-aș vrea să vină doar să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină aici puțin pregătit. El e nepregătit total.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1: 

Duckadam a spus cine e favorită la titlu: „FCSB are un mare handicap”

Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie! Vă dau cuvântul meu de onoare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Martie 2023, 19:19

Cum au jucat atâta timp Alibec și Budescu în aceasta " Super Liga " poate și un brazilian care a arătat ceva la viata lui de forbalist! Este în teste și dacă va confirma ,atunci sa vedem cine rade la urma ! ( 3 luni nu pierzi mare lucru dacă îl încerci)

kordell
kordell  •  14 Martie 2023, 19:17

Are 4-5 kile in plus si nici `n-a scapat la sarmale inca :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează