FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

Faza din FCSB - CS Mioveni la care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs: „E foarte greu de explicat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 07:07 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 09:10

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, la capătul unui meci în care oaspeții au contestat vehement arbitrajul și penalty-ul primit de gazde la 0-0, după un duel între Scarlatache și Keșeru.

  • În minutul 56, roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty obținut de Keșeru. Lovitură de la 11 metri dictată de Bîrsan după un contact al atacantului cu Scarlatache. Fundașul argeșenilor a lovit mingea, iar ulterior Keșeru s-a împiedicat de el.

La finalul partidei, Ilie Dumitrescu a analizat duelul din careul celor de la CS Mioveni și a izbucnit în râs, explicând că nu se impunea dictarea penalty-ului.

Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs când a văzut penalty-ul din FCSB – CS Mioveni

„Fundașul lovește mingea și are adversarul în spate. N-ai cum să faci fault! Eu am stat 15-20 de minute și am revăzut faza asta. Scarlatache lovește mingea, o respinge în corner și adversarul este în spatele lui. Deci nu are nicio legătură cu Keșeru. 

E foarte greu de explicat cum a luat decizia asta. Clar că era o superioritate a FCSB-ului până la faza asta. Golul plutea în aer, pentru că FCSB arăta foarte bine în repriza a doua. 

Problema se pune că aici, la faza asta, nu ai cum să faci fault când adversarul e în spatele tău (n.r- râde). Cam asta e singura explicație”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Nu putem pune la îndoială victoria FCSB-ului, dar acesta n-a fost penalty. Nu a fost nimic! Keșeru nu are nicio treabă cu mingea. Scarlatache lovește mingea, Keșeru se împiedică în picioarele lui Scarlatache
Helmuth Duckadam

Adrain Porumboiu critică arbitrajul lui Marcel Bîrsan

 Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a criticat dur decizia lui Marcel Bîrsan.

„Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro.

Faza din FCSB - CS Mioveni la care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs: „E foarte greu de explicat”
Duelul Scarlatache - Keseru, după care s-a dictat penalty

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

„Niște derbedei! Miercuri anunțăm dacă ieșim din campionat!” » Declarație-șoc: CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1!

„Contribuim cu bani mulți la buget, să ne lase să jucăm!” » Florin Tănase, discurs acid la final

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
florar
florar  •  17 Octombrie 2021, 12:18
Postat de dexter4 pe 17 Octombrie 2021, 12:15

Am incetat sa-i mai raspund acelui individ. Omul are un IQ mic de tot, atat poate si stie. Nu e vina lui neaparat, ci a evolutiei.

HA,HA ,HA....Tu stii ce insemna ma desteptule ,,sa raspund,,??????Tu te bagi in seama....

dexter4
dexter4  •  17 Octombrie 2021, 12:15
Postat de duster4 pe 17 Octombrie 2021, 11:30

florar, dusmanul declarat al bunului simt, un needucat notoriu.

Am incetat sa-i mai raspund acelui individ. Omul are un IQ mic de tot, atat poate si stie. Nu e vina lui neaparat, ci a evolutiei.

duster4
duster4  •  17 Octombrie 2021, 12:14
Postat de florar pe 17 Octombrie 2021, 11:32

Te a educat pe tine muma ta!!!!Se vede!!!!

Banati domnilor needucatul asta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează