FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-1

Ilie Dumitrescu s-a enervat la conferinţă: "Gata cu Piţi!"

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Ilie a fost deranjat cînd a fost întrebat despre fostul tehnician din Ghencea: "Nu mă mai întrebaţi de el, eu nu cer sfaturi nimănui!".

Victoria cu Brăneştiul l-a bucurat pe Dumitrescu. "Sînt fericit pentru rezultat, jucătorii mei au dat dovadă de caracter şi de tărie psihică după ce s-a întîmplat la echipă. Au arătat atitudine, bravo lor!", şi-a început Ilie discursul după primul meci pe banca Stelei. Apoi, el le-a mulţumit suporterilor prezenţi la partidă: "Fanii au fost admirabili, extraordinari. Le mulţumesc! Numai cînd joc în Ghencea simt un gol în stomac!".

Spre final, Dumitrescu s-a enervat cînd a fost întrebat de ziarişti despre Victor Piţurcă: "Fiţi amabili şi nu mă mai întrebaţi de Piţurcă. Este un antrenor pe care îl respect foarte mult,  este unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României, dar eu nu îi cer sfaturi. Am vrut doar anumite informaţii despre jucători, fiindcă dînsul a făcut transferurile. Eu nu cer sfaturi despre tactică, despre ce sistem să folosesc".

"Nu doar Stancu a jucat foarte bine, ci şi Latovlevici şi Tănase. L-am titulartizat pe Bonfim pentru că Emeghara nu poate juca din trei în trei zile!"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

"Nu mi se pare normal să comentez meciul. Mi-e jenă cînd mă gîndesc ce comentarii făceam. Nu mi-e frică să vorbesc, dar aşa simt eu"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă vin ambele galerii, va fi infern la meciul cu Grasshopper. Nu vreau să mă aplaude pe mine, dar echipa este pe primul loc, ce mai vrei dacă iubeşti Steaua?! Eu îi aştept în număr cît mai mare. Nu-i cunosc pe elveţieni, dar cred că-i batem"
Gigi Becali, patron Steaua

"A fost un debut cu succes pentru Mister şi sperăm să o ţinem tot aşa. S-a schimbat sistemul şi jocul o dată cu el. Vrem să obţinem calificarea în meciul cu Grasshopper încă din primul tur"
Mihai Răduţ, mijlocaş Steaua

"Le mulţumesc echipei, toţi jucătorii au făcut un efort fantastic, dar şi suporterilor care au venit. Urmează două săptămîni de foc!. Dacă reuşim calificarea în grupele Ligii Europa şi un rezultat bun cu Vaslui sînt sigur că stadionul se va umple cu Timişoara"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

Felicitat de Hagi
Chiar dacă a promis că va veni la primul meci pe banca Stelei al lui Ilie Dumitrescu, Gheorghe Hagi nu a mai ajuns în Ghencea. "Regele" a urmărit de acasă partida, iar la final i-a trimis un mesaj de felicitare tehnicianului. "Am primit un sms de la Hagi. A fost alături de mine şi îi mulţumesc!", a spus Ilie.

"Fanii rămîn atuul Stelei"
Antrenorul Brăneştiului, Ilie Stan, susţine că elevii săi puteau smulge un punct. "A fost un joc spectaculos şi cu puţin noroc plecam cu o remiză. Îi doresc lui Ilie să ia campionatul pentru că este stelist adevărat. Chiar dacă au fost 8.000 de spectatori, atmosfera pe care au făcut-o la 1-1 i-a ajutat să cîştige meciul. Fanii vor rămîne un mare atu al Stelei în lupta pentru cîştigarea titlului. Ne-au surprins titularizarea lui Bonfim şi jocul pe benzi", a comentat Stan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  17 August 2010, 11:51

ce zici tu bravo ilie m-ai mult de locul cinci nu luam ,eu am vazut faze frumoase create de steaua am remarcat cresterea de forma a lui tanase iar locul pe care il vom obtine v-a depinde de cat de repede se v-a omogeniza echipa doar nu ai pretentie sa koace la fel ca uni ce joaca impreuna de 2-3 ani mie mi-a placut pacat ca stricat coltescu meciul in rest ok

star01
star01  •  17 August 2010, 11:03

@laci73:pai ce cauti tu pe aici laci baci?.....grohaitorul muri al vostru de cate ori a vazut"alt meci" cand fluiereasii greseau in detrimentul adversarelor voastre?

laci73
laci73  •  17 August 2010, 10:51

conferinta de 2 lei RUSINE!!PARCA VAZUSE ALT MECI

Vezi toate comentariile (13)
Comentează