FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONVIRUS / Ilie Dumitrescu, propunere revoluționară pentru Liga 1: „Trebuie continuitate. Echipele au nevoie de 4-6 săptămâni de pregătire”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 07:45

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus, și despre cum vede reluarea Ligii 1.

Fostul internațional a dezvăluit cum vede situația actuală din fotbalul românesc și spune că echipele din Liga 1 au nevoie de cel puțin o lună de pregătire înainte să se reia meciurile oficiale.

„Sincer, e foarte greu să ne gândim la vreo dată pentru reluarea competiției. Trebuie să ieșim din zona asta cu COVID-19. Când se va fixa o dată, echipele au nevoie de 4-6 săptămâni de pregătire. Ideal ar fi să fie și niște jocuri de pregătire. 

Ar trebui să înceapă jocurile rămase de disputat din actualul sezon și imediat să pornească următorul, ca să fie continuitate. Sper să nu fie 8 săptămâni de pauză în fotbalul mondial. Acesta ar fi un scenariu. Cred că toată lumea fotbalului e în vacanță, chiar dacă e o vacanță activă. Toată lumea participă la antrenamente de acasă”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește alte știri din Liga 1:

De ce faci asta, Gigi? Decizie de neînțeles luată de Becali! » 3 întrebări la care FCSB n-a răspuns și la care răspunde GSP

Cum scapă Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, de stresul provocat de coronavirus: „Dansez cu fetele și ajut la curățenie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
donbaas
donbaas  •  30 Martie 2020, 11:07

Sunt si eu curios de ce Ancelotti spune ca nu e nevoie de pregatire, iar "marele specialist" Dumitrescu ne zice de 4-6 saptamani...

maistorkokir
maistorkokir  •  30 Martie 2020, 09:12

eu as impune ca toate meciurile sa se joace cu tribunele goale, si asa in fotbalul romanesc, exceptie craiova, stadioanele sunt goale

972520872778599
Carlos Mendoza  •  30 Martie 2020, 08:31

Ilie Nebunie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează